mihramomm1 dlos Erkeğin cok bilmisi de cok irrite ya bid bid bide egolu egolu söylerler gerine gerine 😂Neyse biz akillandik kizlarimzq veririz tavsiyeleri
mondecaidensecmeler mihramomm1 herşeye alınması birde beyinizin istediği olmayınca hemen sinirlenmesi😂😂
rana0234 Aslan burcu olması.Kisasa kisasci olması,Aşırı inatçı olması.Sik sık “yapacak bir şey yok” cümlesini kurması.Uyurken konusturdugumda kendinde olmadan saçma sapan seyler söylemesi ve uyanınca hatırlamaması🤦
mihramomm1 rana0234 Aslan burçları böyle olmamalı değiller di böyle yükseleni sıkıntı bacım bunun var bir eksiklik 😂
rana0234 gmzshn bizimki de oldursen dışardan zerre birşey yemez.Bir yere gidince aç gider aç geliriz.Onun yüzünden yiyeceğim varsa da yemiyorum yanlız başıma
rana0234 Bir yere giderken hazirlandigimda iki saat üzerini giyiyorsun der.Kirismayan ,klasik,pratik şeyleri hemen giyerim,makyajım,susum,pusum yok.Esarbimi bağlar çıkarım ona rağmen böyle der.
BenDiyeBiri_ mihramomm1 aynen o zaman yapisasim.geliyor boğazına o zaman direk de şu olsun daha ne uğraştırıyon bide istediği yemeği yemeyince deli oluyorum
Parsongan mihramomm1 Duş aldıktan sonra baş havlusunu tekrar ıslak halde yerine asması. Ben ilgilenmesem küflenecek havlu orda 🤨 Yıkanması gereken kıyafetlerini çamaşır odasının kapısının önüne atması. Banyodaki kirli sepetinin de içine değil önüne bırakması. Çocuk 20 aylık oldu hala altını değiştirmeyi öğrenememesi. (Annesiiiii bebiş altına yapmıııış). Daha çok var da yazıp sinir kat sayımı arttırmak istemiyorum. 😆😆
mihramomm1 Parsongan Benim ki altı batınca salak ayağına yatıyor görmemiş gibi 😏Çamaşır konusuna bir şey diyemiycem anaları prenses gibi yetiştirmiş valla
Hoptirililaylalaylaylilaylom mihramomm1 yok yok yok yok ben o kadarına katlanamam. Anası zaten tlfla wple arası yok. Babası da yazmayı pek beceremez öyle yazıp çizemez.
Efnans_Mom mihramomm1 😂 düşman başına kaynanam ve kayınbabam da İkizler eşimde 😅görümceme diyorum Rabbim sana nasıl bir sabır vermiş akıl sağlığını korudun bir evde 3 ikizlerle 😅
ebrarven mihramomm1 dolana dolana yatak odasının her bir köşesinde kıyafet çıkarması çocuk uyanıyor anlamıyor çıldırcam, tuvalet olayı herhalde herkeste aynı 😂 bir de ben mutfaktayken önemsiz bir şey için aşkım bir gel acil deyip sadece bir soru sormasıııı ya seslenerek sorsana ya da geldiğimde sor çok mu acil bu şimdi 😏😂
mihramomm1 ebrarven Kıyafet , tuvalet herkeste fiks ya bide çağırirken cok cok önemli bir şey gibi çağırip dünyanin en saçma şeyini söylemeleri göstermeleri peki