ebru3457 mihramomm1 ahhhaa bunu dışarıda da düşünebilirler aslında 😂😂😂 demek ki öyle daha mı şey oluyor ne😂😂
mihramomm1 BenDiyeBiri_ Hayır birde sizde de oluyor mu iki fikir sunuyor birini seçiyorum yapinca ya aşkım diğerini mi yapsaydın ya adam o zaman oyle söyle seçenek sunma
BenDiyeBiri_ mihramomm1 aynen o zaman yapisasim.geliyor boğazına o zaman direk de şu olsun daha ne uğraştırıyon bide istediği yemeği yemeyince deli oluyorum
mihramomm1 duygusalbiranneee Topladıktan sonra akşam yine aynı yerlerde kıyafet bulmak peki o acı o hiss🫣😂
aresnako Evi hep temiz görmesi iş yapıcam e temiz ya diyor ona göre her yer hep temiz 😂 Çıkardığı kıyafeti komidine bırakması temizse dolaba koy kirliyse sepete at 3 senedir uyarıyorum yok
mihramomm1 aresnako Sonra da temiz kıyafetim kalmadı benim diye ağlıyorlar 😃Ay bacım senin ki gene komodine koyuyor bir ara bebeğin yatağının altından çıktı kıyafetleri sen düşün 😂🥳
mihramomm1 Birdunyabircennetannesi Hepsi mi ayni bunların cidden bide soruyor aşkım bornozumu neden asmadin diye 😏Sevginiz baki olsun pofuduginizle❤️🥳
3melekannesi_ mihramomm1 gece mutfak tertemiz uyurum gecenin bir yarısı su içmeye uyanırım mutfak darma duman
dlos mihramomm1 Her şeye karışma huyu, dünyada bir benim eşim bilir bir de onun babası. Evleneceklere tavsiye ver deseler önce ailesini tanı huylarını sevmezsen evlenme derim 😂
mihramomm1 dlos Erkeğin cok bilmisi de cok irrite ya bid bid bide egolu egolu söylerler gerine gerine 😂Neyse biz akillandik kizlarimzq veririz tavsiyeleri
mondecaidensecmeler mihramomm1 herşeye alınması birde beyinizin istediği olmayınca hemen sinirlenmesi😂😂
rana0234 Aslan burcu olması.Kisasa kisasci olması,Aşırı inatçı olması.Sik sık “yapacak bir şey yok” cümlesini kurması.Uyurken konusturdugumda kendinde olmadan saçma sapan seyler söylemesi ve uyanınca hatırlamaması🤦
mihramomm1 rana0234 Aslan burçları böyle olmamalı değiller di böyle yükseleni sıkıntı bacım bunun var bir eksiklik 😂