mihramomm1 Sunam Telefonu icat edene sövmek istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorum ya da ülkede erkeklere telefn yasak olsun özellikle tuvalete giderken 😂
Yawasabeheyranarasokaktasan mihramomm1 o zerda_arven Hmm iyiymiş tatlım bende Diyarbakır liyim ve burdan evlendim
mihramomm1 Yawasabeheyranarasokaktasan 🙏🏻Rabbim kimseyi evsiz barksiz bırakıp ev ev üstünde yaşatmasın 🤲🏻
vecihi Televizyon izlerken dünyadan kopuyor. Gerçek anlamda kopuyor yani. Duymuyor. Çok aşırı odaklanıyor televizyona. Ben de televizyon izlerken bir şey söyleyeceksem dürtüklüyorum. 🤣
mihramomm1 vecihi Zil takıp koluna iple bagla durterken parmağın yorulmaz zil çalınca arada dünyaya kendi de gelir 😂
vecihi seyma10 ahahaha ay bizde de öyle. Kavga çıkartmaz da morali bozuk olur. Maç zamanı çok dua ederim kazanalım da eşimin morali bozuk olmasın diye. 🤣
Azizbebek mihramomm1 kaynanam resmen kaynanam karışmaz o karışır herşeye ayy bide hiç bişey olmamış gibi benden açım bana bişey koy diyo ise giderken
vecihi mihramomm1 eşim tuvaletteyken ben çabuk çıksın diye arayıp rahatsız ederim 🤣🤣 ya da tam tuvalete girecek en sevdiği şeyleri söylerim. Mesela hadi çabuk çık kahve profiterol var
Azizbebek mihramomm1 yok cekilmiyo ki zaten bende bunu dedim bugün erkekler diye bişey olmasın kaynanam ya öyle kaydetcem artık eşimi 😂😂😂
mrvm mihramomm1 saatlerce tuvaletten çıkmaması telefondan kafasını kaldırıp aaa benim bi ailem varmış dememesi hergün kıyafet giymesi girip çıkıp cam kapatması horlaması gece maç yapalım dıyıp uyuya kalması