Yawasabeheyranarasokaktasan Benim eşimin en sevmediğim huyu eski sevgiline verdiği ilgiyi vana vermemesi bütün sorunumuz bu ve ben bunu asla ona söylemiyorum en ufak problemde bile çok yukseliyorum yaptıkları aklima geliyor😖
mihramomm1 Yawasabeheyranarasokaktasan Al karşına konuş sakince oda bundan sonra ona göre davranır en azından davranmaya çalışsa bile dersin ki çabalıyor . Eskiden mi tanisiyordunuz eski sevgilisine verdiği ilgiyi biliyorsun keşke bilmeseymissin böyle mutsuz olacağına
mihramomm1 yasminspars Bacım sen ne yaşıyorsun ben TV telefon yasaklardim kırardim herhalde o kadar tahammülüm yok sürekli sürekli abooo🥴
mihramomm1 Yawasabeheyranarasokaktasan Sonuna kadar haklı bir yorum hepsi aynı hiç bir farklilik yok 👌🏻
Yawasabeheyranarasokaktasan mihramomm1 Aynen keşke bilmeseydim çocukluk arkadaşım ve kuzanim bu yuzden butun hayatini biliyorum😂 ilk okulda kizlarla arasını bile yaptigimi hatirliyorum 😂😂
mihramomm1 Yawasabeheyranarasokaktasan Abooo ben olsam düşünürken boğazlsrdim kocamı 🥴Şaka bir yana erkekler avcı ruhludur su an siz evli olduğunuz için böyle rahat olabilir bu konuda ilişkikocubal sayfasını takip edip orada ki taktikleri uygulamanız denendi ve başarılı hatta biz sevgiliykenden beri aynı 👌🏻
zerda_arven mihramomm1 en gıcık huyu 2 sene olcak evliyiz hala ayrı eve çıkmamamiz beni gıcık ediyor bu durum bende artık kendi ewim olsun istiyorum rahatça yaşım istiyorum
Yawasabeheyranarasokaktasan zerda_arven bizde 1 yıl dir evliyiz ayri eve cikalim diyorum yok diyo ama bu gidisle babasi kovacak galiba hic anlasmiyorlar😂😂
hazale966 mihramomm1 hahah🤣🤣🤣 anasını her hafta görecek benide götürüyo🤣 6 aylık bebemle her hafta ordayız hiç sekmez🤣🤣
mihramomm1 hazale966 Hwyir bir hafta gitme eşinle çocuğunla bir aktivite yap 🥺Giden gidiyor da ya sende bir kadınsın oğlum gelme de ailenle vakit geçir demesi lazm biz mi cok hassas düşünüyoru evet zamanında onlar görmemiş ama o zaman daha anlayışlı olması lazım değil mi bu insanlar ne tuhaf
zerda_arven Yawasabeheyranarasokaktasan of bacım gerçekten çok istiyorum artık ayrı evi olanlara yarsiyorum artık ya arkadaşım evlencek şuan Nisani olcak seneye düğünü ayrı evi olcak çok yarsiyorum ya oturup aglicam
Yawasabeheyranarasokaktasan zerda_arven Anliyorum gercekten seni ama beterin beteri var gülüm bende ev ustuyum ve ayrica babaannesi ve dedeside var Allah tez zamnda bize nasip etsin inşallah 🤲
gmzshn mihramomm1 oda öyle diyor zaten yapma dışarıdan söyle tamam da ben takıntılıyım sağlıksız sağlıksız kim bilir ne yağı kullanıyorlar 😄😄