momtgb0676 Dağınık olması, ev işlerine yardım etmemesi, her gün etli yemek istemesi, ütü ve temizlikte çok titiz olması ve öfkeli olması :))
mihramomm1 momtgb0676 Az yesinde uşak tutsun paşam sen hem yardım etme hemde her şeyi iste ,🥴Bu kv varya prenses yetiştirip ortaya damat diye çıkarıyor neyse ki şu an ki nesil biz anneler bilincliyiz cok şükür de prenses yetiştirmiyoruz
mihramomm1 momeymen Burcu ne 🤷🏻♀️Bacım sende inat konusu neyse onun tersini seç o da diğerinde diretsin günün sonunda senin istediğin olsun . Mesela kırmızı araba almak istiyorsun ama eşin inat mı edecek sen siyah istiyorum falan de sırf sana inat kırmızıda diretirse sonunda yarım ağız evet dersen gene senin istediğin olur hemde kendi ayağıyla yapar 🤌🏻🫣
momtgb0676 mihramomm1 kesinlikle katılıyorum. Birde eşler arasındaki ekonomik kazanç dengesizliğininde buna neden olduğunu düşünüyorum. Makas açıldıkça erkek hem evi geçindirip hem ev hanımlığı yapamam moduna geçiyor
mihramomm1 momtgb0676 Evet çoğu erkekte var bu ama anlamıyorum ki eşin evde senden daha cok yoruluyor çocuk ev bulaşık temizlik yemek vs vs birinden birine katkı yapsa biz hanımlar çoğu zaman tutumlu olmaya çalışıyoruz aslında benim hanımım bana yetmeye çalışıyor bir işin ucundan tutayım yardım edeyim deseler gene sorun yok burda yine yetiştirenlerde bence çünkü hep aman sen disarda yoruldun ekmek parası kazandın aman sen paşasın aman onlar kadın işi diye diye böyle yapıyorlar
Bedaliza mihramomm1 Greencard başvurusunu sırf biyometrik fotoğraf çekinmeye üşendiği için yapmadı. Üstünede dedi ki Amerika mı Gümüşhane mi deseler Gümüşhane derim 😂
momtgb0676 mihramomm1 valla yapmamam mücadelesi vermeyi denedim aksi ve fazla ataerkil. O yüzden öğrenilmiş çaresizlikle yola devam ediyorum. Madem evi geçindiriyorsun ev işleri benim işim bende maddi konularda hiç acımıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 Yoruyor ama o bana ben ona alıştık..😀 Aman sen hiç kendini yorma üzme diyor bana, Bende ne var onda takılacak diyorum..😀 Yuvarlanıp gidiyoruz..😀
mihramomm1 Cicektebenimcicekligunlerde Uzemem şekerim kaz ayaklarım erken çıkar de arada da bak seninkiler çıktı filan de azıcık durulsun fazlası da zarar ama 😂
Cicektebenimcicekligunlerde tubatgn ,ilk evlendiğimiz zaman esim kot pantolonunda bile çizgi isterdi Allah’tan şu an o evreleri bıraktık..🤷🏻😀
mihramomm1 linosko1 Hwhaha o zaman cok suçlu olmaz öyle hanımından fazla uyuyan erkegi rüyasında yılan soksun korksun 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 Onun kaz ayağı beyazı çıktı..😀 Bende hiç birşey yok..🙈 Yaslandirdi kendini..🤣
mihramomm1 Ayaz050724 O dönem dönem oluyor ya suratına bakıp bu saçın neden böyle diye söylendiğimi bilirim😂🫣 Özellikle regl döneminde