Hilallhicrann mihramomm1 dış kapı açılınca asla konuşturmaz kısık sesle konuşsam tm şimdi boşver der. Evdeyken kapıyı konuşarak açsam kapı açınca senin sesin yükseliyo diyo hahahaha balkonda bile kısık sesle konuşturur hafif bi kahkaha atsam uyarır . Ay yazınca farkına vardım çok sinir bozucu inadına daha yüksek konuşcam😂😂
ozr42 mihramomm1 bazen kafasının dikine çok gitmesi . Sonunda bana hak veriyor ama 😂 e be adam. Baştan dinlesene beni . Dağınıktı şükür biraz düzeldi.
mihramomm1 ozr42 işte sonuna gelmeseler baştan dinleseler illa muhalefet olacaklar 😂Daha düzeltirsin bacım sen onu
Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 mükemmeliyetçi realist netçi..Her şey net ve kusursuz olmali..😃 Benim gibi gamsız bir eşi var hayatın var cilvesi..🤷🏻💃🏻😀
mihramomm1 Cicektebenimcicekligunlerde Cok yormuyor mu ya o kadar mükemmeliyetcilik kadınlarda daha şık duruyor erkeklerde kötü duruyor bence çeneleri hiç durmuyor çünkü
Cicektebenimcicekligunlerde tubatgn hosgeldiinn..🥰😀 Kotları bende ütülemeden giymem dur taş atma kötü duruyor.😀🤷🏻
tubatgn Cicektebenimcicekligunlerde Hoş buldum canım 🥰 ya ben hayatımda hiç kotumu ütülemedim kiiii. Kotları yediresim geliyor 😃
Cicektebenimcicekligunlerde tubatgn ,ilk evlendiğimiz zaman esim kot pantolonunda bile çizgi isterdi Allah’tan şu an o evreleri bıraktık..🤷🏻😀
momeymen Bedaliza benimki de balıkesire yağmur yağsa gökten altın yağıyor gibi davranıp beni de ikna etmeye çalışıyor 😃 ama tüm balıkesirliler öyle sanki bilemedim
mihramomm1 Bedaliza Benim ki de Konyaya aşık ben akıllı da Konyalı biriyle evlenmem dedim evlendim 🫣Ona çözüm yok maalesef
momeymen mihramomm1 domuz gibi inadı yeminle yıldım. O kadar saçma şeylere şnat eder ki özellikle mantıklı olanlara inat eder ailemde böyle bir şey görmedim
mihramomm1 momeymen Burcu ne 🤷🏻♀️Bacım sende inat konusu neyse onun tersini seç o da diğerinde diretsin günün sonunda senin istediğin olsun . Mesela kırmızı araba almak istiyorsun ama eşin inat mı edecek sen siyah istiyorum falan de sırf sana inat kırmızıda diretirse sonunda yarım ağız evet dersen gene senin istediğin olur hemde kendi ayağıyla yapar 🤌🏻🫣
Bedaliza momeymen Balıkesir güzel yer en azından. Gümüşhane’ye Karadeniz’in İncisi diyor 😂 Trabzon, Rize ağlar durumda
bitboylum nazlik sorun mu? İnanın bana eşim tarafından adım bile çıktı babam yaşında bir adamla ve evden çıkmayan sadece annem ve kardeşlerimle konuşan biriyim. Yani sorunun da sorunları olan bir evlilik içindeyim ki bırakıp gitmemi istiyor çocuk onda kalsın diye sırf kızım için susuyorum. Adım takıntılı oldu hasta oldu akıl hastası oldu adım elin adamıyla çıktı ama sırf kızım için susuyorum
Cicektebenimcicekligunlerde mihramomm1 Yoruyor ama o bana ben ona alıştık..😀 Aman sen hiç kendini yorma üzme diyor bana, Bende ne var onda takılacak diyorum..😀 Yuvarlanıp gidiyoruz..😀
momtgb0676 Dağınık olması, ev işlerine yardım etmemesi, her gün etli yemek istemesi, ütü ve temizlikte çok titiz olması ve öfkeli olması :))
mihramomm1 momtgb0676 Az yesinde uşak tutsun paşam sen hem yardım etme hemde her şeyi iste ,🥴Bu kv varya prenses yetiştirip ortaya damat diye çıkarıyor neyse ki şu an ki nesil biz anneler bilincliyiz cok şükür de prenses yetiştirmiyoruz