Karnın tok altını temiz olduğuna eminseniz Hastalık vsden şüphelenmıyorsunuz Her Bebek’te olduğu gibi uyku problemi olabilir.İnanın çok araştırma yaptım bu konuda uyku düzeni oturtma konusunda kucakta pış pış sesi veyahut beyaz gürültü ile uyutmayı deneyin koyduğunuz yere sırtına yastık dayamalı sıkışık his olsun diye yan yatırın 30-40.dk bir uyanma oluyor döngüyü atlatamadıkları için tabii bu süreçte beyaz gürültü hep açık olsun dışarıdaki seslere çok duyarlılar kedi gibi hemen kalkıyorlar beyaz gürültü bunu engelliyor uyandı diyelim tekrar emzik ve tekrar kucakta uyutma uzun sürebilir ama zamanla kısalıcak inanın ben çok uğraştım yalan yok hep başında bekledim döngülerini atlatamıyor diye ama işe yaradı sonu aydınlık yani üzme sıkma canını bu günler gerçekten geçiyor zamanla kendi kendine uyuyan bir bebeğe dönüşüyor.Desteksiz uyku için zamana ihtiyacın var ama onada alışır bebeğin merak etme ben ses aç derim seste rahat uyuyorlar uyansa bile yine uyut kaldırma 1.30-2 saate tamamlamasını bekle uykusunun