ayazannesii meryeminannesiii1 bebeğime denemedim ama kendi kıyafetlerime eşimin kıyafetlerine dış macunu kullanıyorum lekenin olduğu yere çıkıyor.
Metehann12 hiç başka şeylere bakıp para ve vakit kaybı yaşamayın elit home leke çıkarıcı alın çıkarmadığı leke yok
kuzuanasi Biberon temizleme deterjanı en güzel leke çıkarıcı hanımlar. Kabasını akıttığınız lekenin üstüne damlatıp makinaya atın ve bana dua edin bende e bebeğin biberon deterjanı var
Yazmelegi_ meryeminannesiii1 clean plus+ bunu önerdiler bana da deniycem bi daha önce homm denedim ama o anlık çıkarıyor durduktan sonra çıkarmaz oldu lekeleri
Yazmelegi_ Asselduru bende önce kullandım şuan çıkarmıyor lekeleri özellikle beklemiş lekeyi hic çıkarmıyor
Metehann12 eslem2 suyu kaynar şekilde değil ılık şekilde olsun öyle bekletin sonra yikayin kotlarinda kazanlarında da denedim hicbisey olmadı dediğim gibi suyu sadece beyazlardaki gibi kaynar olmicak ılık suda bekletceksiniz
cansumenguverdi meryeminannesiii1 Ben Homm bitkisel yapıyorum ve onun leke çıkarıcısını kullanıyorum aşırı memnunum E bebekten aldığım hiç bir leke çıkarıcı işe yaramadı ama zıbınları Homm leke çıkarıcısı ile kurtardım😂
jap Cennetmahallesipembe saç spreyi sıkıp çitileyin. Durulayın. Çıkana kadar bu şekilde devam edin. Eşimin kuzenin kotuna tükenmez kalem akmıştı bu şekilde çıktı hiçbişey kalmadı
Masal0203 Baybyuras kesinlikle beyaz sabun çok etkili özellikle geceden kirli kıyafete iyice sürüp sabah yıkayınca çitilemeye de gerek kalmıyor
ruyamom Kovaya kıyafet koy leke çıkarıcı koy sıcak su koy çok emek. Hiç gerek yok bence. My rabbit alıp ön yıkama gözüne koyun, mis gibi çıkıyor çamaşırlar. Kendimize de bebeğime de kullanıyorum böyle