hibka23 kubralpay katılıyorum size bende kutulu kullanırken çoğu leke çıkıyordu ama şuan resmen çıkarmıyor lekelerin olduğu yerler hala duruyor babyme kullanmayacağım sanırım artık başka leke çıkarıcı arıyorum 😞
Baybyuras meryeminannesiii1 ben beyaz kalıp sabunu lekeli olan yere sürtüp elimde çıtiliyorum bazende bir damla cif sıkıp elimde çıtileyince makineyede atınca leke falan kalmıyor eşimin sanayıde yağ olmuş montunu falanda bu şekilde temizledim bişey kalmamıştı ama toz leke çıkarıcıyıda deniycem
Masal0203 Baybyuras kesinlikle beyaz sabun çok etkili özellikle geceden kirli kıyafete iyice sürüp sabah yıkayınca çitilemeye de gerek kalmıyor
Girlsmoms meryeminannesiii1 e bebeğin leke çıkarıcısını alın . Bi tane Kovaya lekeli çamaşırları koyun aldığınız toz leke çıkarıcıdan çamaşır miktarına göre kendiniz ayarlayıp dökün üstüne kaynar su dökün biraz elinizle ovalayın . 1 gece bekletin ertesi gün çamaşırları makineye atın kovadaki suyu da atın yıkansın hemen çıkıyor . Benim kızımın beyaz tişörtü komple karpuz lekesiydi beyaz yeri görünmeyecek kadar hemen çıkardı. Eger lekelendiği an yıkayacaksanıx makineye koyun toz deterjanı oda etkili oluyor
Bunedunyakardesim meryeminannesiii1 porçöz leke çıkarıcı çok iyi bu konuda tabi organik temiz içerikli bir ürün aramiyorsaniz👍🏼
Cennetmahallesipembe Bunedunyakardesim Ben kullanıyorum eşimin tişörtünde mürekkep lekesi var çıkarmadı 🙃
jap Cennetmahallesipembe saç spreyi sıkıp çitileyin. Durulayın. Çıkana kadar bu şekilde devam edin. Eşimin kuzenin kotuna tükenmez kalem akmıştı bu şekilde çıktı hiçbişey kalmadı
busbusbus meryeminannesiii1 ben e bebek’inkini sevmedim. En iyisi bence doğal gerçek zeytinyağlı sabun, çok az kıyafetin üzerine rendeleyin atın makinaya çıksın. Motor yağlı lekeleri bile çıkartıyor
FtsCvlk meryeminannesiii1 kesinlikle ve şiddetle minoris öneriyorum leke çıkarıcı spreyini. Eczane ve Trendyol da bulabilirsiniz
zhrablog E bebekten aldığım leke çıkarıcıdan memnun kalmadım ben. Kaynar suda da bekletiyorum ama hala leke yerleri geçmiyor sadece biraz üzerinden kaldırıyor gibi. Deneye deneye bulacağız galiba