asilnazli caspermama rica etsem bana tercüman anneye ulaşabileceğim mail adresi ya da numara verebilir misiniz ? Ben instagram kullanmıyorum da ulaşmam mümkün değil
mltmumyazz caspermama merhaba açıkçası şuanlık pozitif gidiyor, nur hanım yanımızda gibi sürekli bizimle iletişimde
mltmumyazz dilekdogan bugün ilk günümüzdü, Benim bebeğim emerek uyuyan bir bebekti, şuan emerek mayıştırıyoruz sonra uyumadan yatağa koyuyoruz buna alışmasını sağlıyoruz
caspermama mltmumyazz ben de memlekete gidip geldikten sonra başlayacağım 2 hafta sonra. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz 🙏🏻
cisemada Lütfen uyku eğitimi ve öğrenilmiş çaresizlik ayrımına dikkat edin. Araştırmalar bu konu hakkinda üzücü ve olumsuz sonuçlar paylaşıyor…
elosdef mltmumyazz benim bebeğim de 5 ay 21 günlük mayıştırıp koyunca çığlıklar atıyor siz nasıl yapıyorsunuz :(
mltmumyazz elosdef benimki çığlık atmadı hiç henüz, ancak mızmızlanırsa bekliyorum belki durur diye durmazsa kucağa alıyoruz tekrar tekrar mayıştırıp koyuyoruz , yatağa gözü açık koyuyoruz ki uykuya yatakta geçsin
elosdef caspermama ben şimdilik memede uyutmayı bıraktım kucakta uyutup yatırıyorum çok yavaş destek azaltıcam niyetim o yönde ama hala 10 kere kalkıyo kucakta uyuyo çünkü Bi süre sonra kucakta mayıştırıp bırakmayı deniycem acele etmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama belim iptal😁