caspermama Kızlar düşünüyorum almayı ama nasıl bir süreç oluyor iyi kötü sonuç alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
aselmihsim caspermama arkadaşım 2 yaş oğlu için aldı sonuç başarılı oldu uykusu geldiğinde çocuk kendi kendine uyuyor
mltmumyazz caspermama bende bugün başlıyorum kendisi ile, sayfasında mezunları paylaşıp etiketlemişti, 3 kişiye mesaj attım hepsi çok memnundu
caspermama aselmihsim 2 yaş eğitim geç bir zaman diyorlar buna rağmen başarılı olması çok iyi 🙏🏻 teşekkür ederim
caspermama asilnazli instagram hesabı tercüman anne olan bir uyku eğitmeni , telefonda biraz bilgi aldım çok samimi geldi
asilnazli caspermama rica etsem bana tercüman anneye ulaşabileceğim mail adresi ya da numara verebilir misiniz ? Ben instagram kullanmıyorum da ulaşmam mümkün değil
caspermama mltmumyazz gidişatı yazabilir misiniz burdan? Ben de 1-2 hafta içerisinde başlamayı düşünüyorum.
Mineltuba mltmumyazz merhabalar öncelikle sizinle aynı şeyleri yaşadım bebeğim asla uyumuyordu meme dışında Biz iki haftalık bir eğitimle uyku düzenine kavuştuk bebeğim dişten dolayı çok zorlandı şimdi çok şükür çok iyiyiz hatta bugün uykudan mezun olduk
mltmumyazz caspermama merhaba açıkçası şuanlık pozitif gidiyor, nur hanım yanımızda gibi sürekli bizimle iletişimde
mltmumyazz dilekdogan bugün ilk günümüzdü, Benim bebeğim emerek uyuyan bir bebekti, şuan emerek mayıştırıyoruz sonra uyumadan yatağa koyuyoruz buna alışmasını sağlıyoruz
caspermama mltmumyazz ben de memlekete gidip geldikten sonra başlayacağım 2 hafta sonra. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz 🙏🏻