Mira__ Postu güncelliyorum … spiralim çıktı kızlar spiral enfeksiyona sebep olmuş boncuklu spirali düşünüyor doktorum. Hormonluya şuan gerek yok dedi o enfeksiyon kaynaklı bir kanamaymış birde batma hissediyordum spiralde de dönme olduğundan kaynaklı diye.
mavipapatya1 MinikPandam_ merhabaa hormonlu spiral takıldıktan sonra ilk adetiniz mi uzun sürdü acaba
mavipapatya1 MinikPandam_ ay sizinle bu postta konuşmuşuz zaten 😅 o zaman spiralden sonra ne zaman adet olduğunuzu sormuşum şimdiki sorum da bu adet ne zaman bitecek 😅 bende sizin gibi oldum galiba spiralden sonra ilk adetim ve bugün ilk günlerdeki lekelenmelerle birlikte 9. Günüm hala bitmeye niyeti yok gibi siz ne durumdasınız kesildi mi adetiniz 😅
MinikPandam_ mavipapatya1 2. haftada durdu benim, daha yeni bitti 🥲🥲🥲🤭 bir kaç gün daha devam etseydi rahmimi bicaklayacaktim, bıktım kan görmekten 🤣 demek ki sistem böyle işliyor aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü 😄
Mira__ mavipapatya1 spiralin etrafında enfeksiyon olmuş kanama bittiği için anladı ultrasonla baktı kanama devam etseydi biyopsi yapacaktı rahim kalınlaşması diye de düşündü. Şuan spiralim çıktı korunmuyorum. 2 ay dinlendikten sonra boncuklu spiral önerdi bende bu korunma yöntemlerine vermek yerine bağlatmayı düşünüyorum
mavipapatya1 Mira__ antibiyotik kullanıyordunuz galiba siz o kesmemiş mi kanamayı birde çıkarılırken çok can yakıyor mu ya ben takılırken anesteziliydim baygınken hiç hissetmedim henüz randevum gelmediği için de kontorole gitmedim inşallah kaymamıştır da çıkarmazlar demekten başka bişey gelmiyor elimden 😅
mavipapatya1 MinikPandam_ şaka yapıyorsuuuunn ay hayatım zaten 2 ay kanadı benim fındık operasyon ve spiralden sonra da 15 gün daha kanadı tam temizim dedim adet oldum 9 gündür yine kanıyor canım fındık bıktı üzerine ped kapatılmasından
Mira__ MinikPandam_ hahaha allasen bende aynı çok kanama yaşadım 13 gün ya azalması gerekirken her gün fazlalaşıyordu kaçıncı pedim bitti stokları tüketmiştim 😂😂😂
Mira__ mavipapatya1 evet 3 tane antibiyotik kullanıyordum birini kestim kanamaya sebep oluyor diye diğeri bitti diğerininde içinde 5 tane kalmıştı zaten kesilmişti onu da bitir dedi. Yok acımadı benimde anestezili takıldı 1 saniyelik işlemdi.
mavipapatya1 Mira__ ay aklıma kurt düştü benimde mi öyle acaba ya akıntı şeklinde kan resmen sanki akıntım var gibi uzayıp gidiyor
Mira__ mavipapatya1 benim başlarken akıntılı kana bulanmış gibiydi sonra regl gibi günde 10 ped değiştirdiğimi biliyorum evde stokladığım 3 tane pedleri bitirdim. Gidip gidip aldım bir de 6. Peddin yarısına gelmeden bıraktım. Çok kötüydü minicik şey büyüdü büyüdü psikolojim bozuldu ya anlatamam şuan korunmuyorum 2 ay sonra bakalım dedi ya bağlatcaz ya spiral yani
mavipapatya1 MinikPandam_ yarın kontrolüm var patoloji sonucunu göstermek için aradığımda sonuç temiz 40 gün olunca spiral kontrolüne gel demişti doktorum inşallah yerindedir fındığı açmak için o zıkkımı takmaz 😅
Mira__ MinikPandam_ şuan kanama sıfır spirali çıkarırken kahve lekeler oldu 2 gün bitti 1 sene olacaktı 7 kasımda
MinikPandam_ mavipapatya1 muhtemelen sadece ultrasonla bakacak ama yine vajinal ultrason olabilir😄 benim kontolüm de 1 kasımda. doktor ne dedi bana da haber ver umarım her şey yolundadır 😊
mavipapatya1 Mira__ aynı benimde ilk takıldığında şeffaf uzayıp giden bir akıntı vardı sonra içinde kan parçacıkları olan akıntıya döndü şimdi de bildiğin akıntı ama kırmızı kan akıntı
mavipapatya1 MinikPandam_ bana muhtemelen vajinal ultrasonla bakar çünkü bende bir terslik var bu sabahtan itibaren kanamam arttı epey
Mira__ MinikPandam_ korunmuyorum nasıl darısı başına olsun ya çok riskliyim 😂😂😂 olmaz olmaz bir olur çocuk psikolojim bozulur be
mavipapatya1 Mira__ kız istemiyorsan neden korunmuyorsun kondom da mı yasak o da yoksa kocanı anasına gönder sonra halilişko sülalesi gibi kalabalıklaşırsınız😅