Keremikobayky dayes son 1 ayda bir sürü şey aldım ya. Yağmur tulumu ve botu, spor ayakkabı aldım. Montu vardı. Waikikşden kalın çorap eşortman takımı aldım 2 tane. Ellabonnadan ev botu aldım. Önimizdeki ayda viccodan kışlık botunu alıcm
ilaydaaysima Hcccrn al bendende okdr bende birsey alamadim kirasiydi faturasiydi faiş zamlar sagolsun
dogammerve elifkos aynen öyle bikaç hediyelik gelmişti takımları var en fazla hastane vs bi işimiz olur sadece uyku tulumu almak istiyorum onu bile kırk kere düşünüyorum acaba gerçekten ihtiyacı var mı bu kışı bu şekilde geçirebilir miyiz diye bakalım nasip 🤷♀️
minik_36 elifkos benim bebis küçük daha 3 aylik evde doğal gaz açık tulumlariyla yada pijamalarıyla duruyor dışarıda çıkmıyorum hayat sonu cikarsamda babama diyorum o alıyor eşim çalıştığı için ama 1 tane astronot lazım galiba yeni doğduğunda aldım ben montlari Polatlı 1 ve 2 yas duruyor öyle
Eylul301023 dayes mont, eşofman takımı 8 tane, kumaş kalın ceket, kot ceket, 2 tane pantolon kalın, pijama takımlari, uyku tulumu,deri ceket,yelek,body,uzun kollu tişörtler,çorap hepsi küçüldü geçen sene minik olduğu için😂
elifkos dogammerve bende baktm ona en uygunu 400 falan bu devirde ne bileyim bir iki ay giyebilicegi şeye o kadar vermek istemedim
ketenprensess_4747 5 aylik kızım.gecen ay 2 tulum aldım bu ay 2 tulum aldım. 5 tane zıbın aldım yelek aldım. Hırka aldım gelecek ay 2 tane uyku tulumu alırım.
[silindi] dayes 15 aylık 2 mont 4-5 tane örme yün ceket (annem ve kayınvalidem ördü) -1 kolsuz şişme yelek -2-3 tane örme yelek 5-6 tane üst -5-6 tane alt eşofman -2 kot 1 kalın uyku tulumu 2 tane gecelik Bot aldım. Daha gelmedi (İlk adım ortopedik) hm nin muflon takımını beğendim onu aldım o da daha gelmedi Şimdilik bu kadar bizimde. Bazıları önceden hediye gelmişti. Ayına uygun olmadığı için giyememişti. Şuan şehir dışında Mersin’deyim burası akşamları hafif serin o yüzden hala yazlık gibiyiz. Bazen ince hırka almıştım onu giydiriyorum. Bir de uzun pijama ve çorap akşamları.
Birhaziranhikayesi dayes ben öyle liste yapmadım her dışarı çıktığımda aklıma estikçe bir şey görüp beğendikçe online da gezerken denk geldikçe alıyorum. Şuan aklımda almak istediğim İgor botlar var görüp almak istiyorum bakalım
dayes Birhaziranhikayesi liste yapmazsam kafam çok karışıyor hem de sadece gerekli şeyleri almak önceliğim olduğu için ona göre alıyorum
dila93 Kız Bebek 1 yaş: 3 uyku tulumu ( 1 i 0,5 tog, 2 tane 1 tog) 3 esofman takımı 3 kışlık elbise -5 tane evde giymelik uzun kol tulum 3 tane kulotlu çorap 3 hırka spor ayakkabı kısa kollu zibin 7 tane İnce mont Astronot mont
ikitosbikannesi dayes bir kaç takım kışlık alt üst takım Mont Atkı bere Bot Panduf Çorap Evde gymesi için bir kaç tane eşofman altı Büyük oğlumun uyku tulumunu küçük oğlum giyecek ama büyük oğluma uyku tulumu bulamıyorum LCW sitesinde bedenler yok günlerdir takip ediyorum siz nerden aldınız
dayes ikitosbikannesi ben de aynı öyle vallahi zor buldum. Lcw sitesinden aldım ama bekledim sürekli kısa süreli stok oluyordu bir de indirim denk geldi öyle aldım hemen
aslanimalp dayes ben çok fazla birşey almadım oğlum 5 aylık. 4 takım alt üst aldım, ayaklı dışarıda giymeye peluş tulum aldım waikikiden bir de uyku tulumu aldım. Aldıklarımı çok kısa süre giyebiliyor o yüzdendir ihtiyaç oldukça alırım. Önümüzdeki ay astronot mont alacağım çok soğuklar için
Good_mother dayes ben daha almadım ama ben az alıyorum. Uyku tulumu bu yıl almam lazım. Ayakkabısı küçük alcz mecbur. 2-3 tane alt 2-3 tane çit çitli atlet bu kadar
sirinpatates Hcccrn bende daha hiçbir şey alamadım evlere dogalgaz bağlanacaktı yarım kaldı ev çok soğuk gecen seneden kalmaları giyiyor iki pijama var yıkayıp yıkayıp onları giydiriyorum uzun kol uzun alt hiç yok sadece corap alabildim iki corap üst üste giydircem valla yapcak bisey yok ne zaman kiyafet aliriz onuda bilemiyorum her şey o kadar pahalı ki özellikle kiyafet ayakkabı zaten zor geciniyoruz bunlari nasıl alicaz hiçbir fikrim yok pazara gidiyoruz oranında dukkanlardan farkı yok
YorgunEbeviyen dayes 1 mont 2mont koları olmayan 1 ayakabı 5 adet çorap 2 uyku tulumu 1alt üst uyku takımı 2 picama kalın olandan 2 kazak 1 şapka 1 boğazlık Şuan böyle daha alışveriş yapmadık idareten aldım