Themom_ taa tabelasını sökmeye başlamışlar boşaltmışlar hastaneyi reyap hastanesininde ruhsatı iptal edlmiş hastaları baska hastanelere sevk edilmeye baslamıs. Ay neler dönüyor böyle ya
Themom_ Minnakelifim ya bence bir tek bu isimleri olan hastaneler de olmadı bu işler baska iller ve hastanelerde de olmuştur.
rimrim Yusufagahinannesi Şafak hastanesi iyi isim yapmış ünlülerin bile ameliyat olduğu bir hastane ama gel görki listede var. Medilife da şubeleri olan bağlı olduğu saglik hizmetlerinin de kendi bünyesinde farklı yapıları var ama olanları değiştirmiyor. Kimse bu olanlardan tabii ki memnun değil ama sizin yorumlarınız hep aşağılar tarzda bunu gördüm
Yusufagahinannesi rimrim bence hiç biri isim yapmıs iyi hastaneler değil benim için ilk 10a girmezler. Aşağılamıyorum kendi gözümdeki değerlerini söylüyorum. Ki sonuca ve yaşananlara göre haklıyımda
Melek5757 rimrim inşallah orayada sıra gelir bian önce hatta listede ismi olan tüm hastaneler bian kapatılır resmen çocuğuma bişey olmamasına bile sevinemiyorum çünkü masum o 21 bebeği düşününce ailelerini dusununce kötü oluyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun çok kötüye gidiyoruz 😔
rimrim Melek5757 Aralarindaki diyaloglari okuyunca 21den daha fazla bebek hayatını kaybetmiştir diye düşündüm. Herkes cezasını çeker inşallah
Melek5757 rimrim Bende öyle düşünüyorum aslında ama düşünmek dahi istemiyorum biyandan çünkü belliki uzun zamandır bu şerefsizler yapıyor Allah belalarını versin iliklerine kemiklerine kadar acı çeksinler onun için şuan bilinen 21 dir 🤦
Sevvl Themom_ bana da gostermeyı bile 1 2 dk 1 ay kaldı kızlarım orda ayrıca ne entube oldular ne oksıjen destgı ciğerler iyi durumdaydı başka sağlık sorunları yoktu ben emzırmek istiyorum dediğimde hayır reflekslerı yok dediler imza ile aldığım ilk gün iki bebeğimde tuttu göğsümü ve gayette kuvvetlı
Themom_ Sevvl neden aldıklrını söylemediler mi? Epikriz raporu almadınız mı? Sgk sikayet etseydiniz. Ben ettim fototerapi icin bizden 2 bin tl aldılar ki doğumdan sonra ilk 30 gün sarılık dahil her seyi karsılamak zorundaymıs hastane. 6 ay sürdü dava 2 milyon + 100 bin ₺ ödeme yaptılar. 2 milyonu sgkya ödemesine karar verildi 100 bin de bana emsal teşkil etmesin diye hepsini sgk ceza olarak ödemişlerdi.
Themom_ Sevvl oradaki cocuk doktoru mu yatışlarını verdi? Allahın belası doktor. Duygu ile ne yaşadınız?
Sevvl Themom_ yapılması gereken herseyı yaptım sgkya gittiğimde ne gösteriyorlarsa onu ödüyoruz dediler düşündüklerinizi bizde düşündük tabi tesekkğrler fikirleriniz için :) ama ben bunlarla uğraşacak değilim sikayetımı yaptım sgk önemsemedi bende odeyın o zaman dedim çıktım çocuklarımı aldığıma şükrediyorum ben suan iyiki almışım imzayla
Sevvl Themom_ ben 35 haftalık doğum yaptım kuzum küveze girmeleri tamam normal, ama bana dilek hanım dedi ki bebekler benim bekşedıgımden iyi doğar doğmaz ağladılar sonra yenıfogan doktoru 1 haftaya tabırcu ederiz durumları çok iyi dedi git gide uzadı o süreç git gide çocuk doktoru anne emzırsın diyor Dilara ay hayır çocukların refleksı yok diyor doktor anne resım çekebilir diyor Dilara hayır hocam yasak en son bi kuvözün içinde direk birbirimize girdik ama yanı öldürvektım onu o derece
aslananne27 Themom_ bu sene oğlum türkiyede rahatsızlandı Konya’da devlet hastanesine götürdüm hemşirelerin davranışları hiç birinin yardım etmeyeşi ne bilim Türkiye bitik bi vaziyette acilen el atılmalı hiç iyiye gitmiyor hiççç ekonomi bitik durumda tecavuz kadın oldurme çocuklara yönelik siddet tecavuz ne pıslık arasan var gıda yönünde hiç bi yiyecegı yenilmez hepsi sahte hepsinde bi hile yazıklar olsun diyorum başka da bişi demiyorum güzelim ülkeyi ne hale getirdiler insanların piskoloji bozuk birine bi laf etmeye gelmiyor hemen en iyi çözüm şiddet diye görüyor lar sonu hayır olsun diyecem de 🤷🏻♀️
serifelm Themom_ Çorlu reyap hastanesin de Ekim 2023 de doğum yaptım 36+1 de normal doğumla dünyaya geldi Allah’a şükür yoğun bakımlık bir durumumuz olmadı 2 günlük iken sarılık olduk onda da reyap a yatış yapmak istemedik gecelik 3500 dediler diye devlet hastanesine gittik acil den giriş yaptık toplam 5 gece kaldık şimdi eşimle konuşuyoruz da iyi ki reyap da yatış yapmamışız 😢
balli_cilek Themom_ inanamıyorum bağcılar medilifeda doğum yaptım gelen yıl verilmiş sadakamız varmış en az 6 senelik belli ki o zamanda vardı o günahsız yavruların ahı bırakmasın iki. Cihandada Allah belalarını versin oğluma baktıkça verilmiş sadakamız varmış diyorum ne kadar şükretsem az
Themom_ balli_cilek Resmen verilmiş sadakanız varmış. İnşallah kolay kolay bu konunun üstü kapatılmaz ve daha da üstüne gidilir soruşturma büyür
_mom AbEsMu130125 ben beş aya kadr adam akıllı doktor nulamadim hatta bir saat uzakta olan eşimin memleketine giderdik doktora özel yok burada sadece özel klinik var sıkça kontrole oraya da gittim ama doğum yaptırmıo adam sadece muayene doğum için iki şehir uzakta olan hastane ile çalışıyor ani doğumda malesef oraya gidemezdik eşimin memleketi de zor geliodu en son acemi ama güler yüzlü doktlra denk geldim ondan önceki biri gereksiz korkutti biri aynı anda odaya üç dört hasta aliodu biri de aşırı kaba davrandı çoğu hasta ona gitmek istemedi artık. Doğum da ise ani doğum yaptım cidden sabahın 7 si aniden kesem patladı ağrım sancım yokken eşim kamuflajli iş yerinde nöbette çıkıp geldi aldı beni benimle ilgilenen dört ebe çok iyiydi biri baş ebe canımı kasıtlı aşırı yakıp bana sende vajinismus varmı dedi vajinama yumruk atar gibi soktu elini yumruk şeklinde diğerleri kademe kademe bakıp kontrol edildi onun dışındakiler iyiydi hatta normal doğumda olsa yeme içme yasakmis doğum anı kalkıp gezmekre onlar bana izin verdi süt içtim çorba içtim bırakın gezcem dedim (8cm açılma) doktor geldi aaaa hemen uzan dedi baktı doğum doğum dediler ne doğumu gezdim sancım azaldı gerçekten özel hastane olsa kendileri başta gezdirirdi diye düşünüyorum ama devlette yasakmis eşim kamuflajli diye eşimin yanımda durmasina uzun süre izin verdiler doğum odasında hemde doğum anı çıktı normalde kısa süreli moral vermek için aliolarmis ama ebeler eşim konusunda çok kez tolerans sağladı bir ebe o kadr ilgilendikk ayakkabima kadr giydiriyordu iki gün boyunca eşimin kuzeni orda çalışan deidki iyi ebelere denk geldin sonraki gün çalışanlar aşırı gaddar dedi. Yani şans mı diyeyim eşten dolayımi bilemiom ebeler biri hariç iyiydi ama işte özel de ilgi alaka umursama ve tavır bambaşka buda gerçek merdivan altı özel değil gerçekten işini güzel yapanlar
nurlyy Beylikdüzü birinci hastanesi ve reyap hastanesi kapatıldı, hastalar başka hastanelere sevk edildi, ışıklar kapandı, tabelaların harfleri sökülüyor şuan