Themom_ çam sakurada 5 gece kaldım o 5 gecede kaç kadın bağıra bağıra ağlaya ağlaya müdahalesiz doğurdu kulaklarımla şahit oldum. İnsanı insan yerine koymuyorlar resmen. Doktor benim odamda Yan odada kadın bağıra bağıra doğuruyor bildiğin demek ki çok kötü bir durumda doktor dedi ki bu ses hangi odadan geliyor beni bırakıp oraya gidecek zannettim kapatın şu kadının kapısını sesi kulağıma gelmesin dedi. Ben beş gece boyunca buna ve buna benzer bir sürü şeye şahit oldum hiç kimse devlet hastanesini ve doktorlarını savunamaz bana karşı. Bebeğim erken doğacak devlet hastanesinde direk çocuk yoğun yoğun bakım var diye güvenilir diye gitmiştim halbuki özel hastanede takipliydim. Gece üçte suyum geldi öğlen 12 oldu bana bakmadılar ilgilenmediler hemşireyi çağırıyorum Sancım var diyorum doğruyosun sancın olması normal diyor. Apar topar çıktım takipli olduğum özel hastaneye gittim doktor acil sezeryan dedi neden bu kadar bekledin dedi bebeğin kalp atışları 60’a düşmüş acil zorunlu sezeryan dedi. Hastanede olduğumu söyledim Yaşananları anlattım doktor inanmadı nasıl bakmazlar nasıl ilgilenmezler biraz daha gelmezsen bebeğini kaybederdin dedi belki benim bile sağlığım bozulacaktı ki psikolojim yeterince bozuldu zaten. Devlet hastanesinde o aşamadan sonra bile hala suni sancı takıp normal deneyeceklerdi halbuki bebeğim kalp atışları durmak üzereymiş dediğim gibi. Hastaneden çıkarken bir erkek doktor eşime dedi ki bebeğiniz de eşiniz de gayet iyi sizin eşiniz çok aceleci davranıyor ben de kendimden şüphe ettim acaba ben mi Pimpirikleniyorum dedim ki normalde de çok rahat bir insanım ama iyi ki annelik hislerime güvenmişim ve o hastaneden çıkmışım yoksa yavrumu kucağıma bile alamayacaktım. Bide ben şımarıkmışım gibi bi muamele gördüm. Maaşını alıp da insanlara köpek gibi muamele yapan bütün çalışanların Allah belasını versin versin başka bir şey demiyorum.