[silindi] minigim_35 yüzü üşüse nolurki? Hiç yapmadım ilk kez duyuyorum gerek yok bence. Ayrıca çokta güvenli bulmadım ..
Mervea minigim_35 hiç örtmedim gerek duymadım terlemeside ev ısısı yüksekse birde örtüdende kaynaklınolabilir
Aynur83 minigim_35 örtmeyin boğulma riski yüksek cunku elleri hareket halinde bebeklerin benim bebeğim battaniyesini yüzüne götürüyor uyurken elleriyle o yüzden dikkat edin sizde
[silindi] minigim_35 uyku esnasında solunum yavaşlıyor zaten yüzüne bir şey örtmek iyice zorlayacaktır nefes almasını tülbent dahi olsa. Bi düşünün yüzünüze bir şey örtüp uyuyabilir misiniz. Ayrıca hareketli olduğunda çok tehlikeli terliyorsa üşümüyordur zaten ben bazen üzerini bile örtmüyorum rahat uyusun kısıtlamasın diye.
Handecelik minigim_35 o ne kız öyle bi kere bile yapmadım. Rahat edemez bebeğin sen yüzün örtülse bunalmaz mısın Ev soğuk değilse üşümez niye üşüsün
nilaylaylay Bebeğim ilk doğduğunda benim kayınvalidem de yapmaya çalıştı. Hatta evim aşırı aşırı sıcak olmasına rağmen bebeği 10 kat giydirdi zorla. Su bu su daha üşür diye. Çocuk cinnet geçiriyordu. Gidince kaynanam bebeği tek kat giydirdim yüzünü falan da örtmedim. Çocuk rahatladı. Kimseye kulak asmayın
Mom9 minigim_35 sizin yüzünüz üşüdüğünde bi etki oluyo mu? Bence olmuyordur. Bebeklerinde olmuyo, örtmenize gerek yok
minigim_35 Evet ben örtmüyorum Zaten artık. Ama bu konuyu hala açınca kaynanam sinir oluyorum. Bide beşiğin üstünden atıyon bişe olmaz diyo gece yüzüne düşüyo çocuk kıvranıyo resmen örtmüyorum
Mom103 minigim_35 anneannem anlatmıştı galiba hem kundaklamışlar hem de yüzünü örtmüşler bebek ölmüştü kendini kurtaramayıp
Kybele Yapmadım, kendi yiyemeceğim hiçbir yemeği bebeğime vermiyorum, kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi de yapmıyorum. Yazık nasıl rahatsız oluyordur. Yırtık ol biraz laftan anlamıyorlarsa, “bebekler güçlü anneleri sever” demişti bi ebe.