minigim_35 3 ay 14 günlük bebeğim. Bu zamana kadar hep yüzünü örttüm bi yazma ile yüzü üşümesin maksadıyla sizce gerek var mi artık ? Bide geceleri çok fazla terliyor bir kat giydiriyorum ama hala aynı
BGY minigim_35 uyurken yuzunu örtmek cok mantıksız. eskiden ayakta sallayanlar ışıktan etkilenmesin diye gözünü tulbentle örterlerdi ama uyurken yüzünü örtmeyi ilk defa duydum.
Cansuyasar minigim_35 uyurken yüz örtmek nedir Allah aşkına.O yüzden terliyodur bebeginiz.Eskiden insanlar sarılık olmasın ya da yüzüne sinek falan konmasın diye örterlermiş ama kalmadı artık öyle şeyler.Cok gereksiz bence yapmayin
Prensinannesi23 minigim_35 yüzü üşümesin diye mi yani artık hareketleniyor ve bu tehlikeli bir şey ben üstünü örtersen bile sarıyorum çok üstüne çekmiyorum elleriyle yüzüne çekiyor diye gerek yok bence bebek zaten üşürse ensesi ve göğsü soğuk olur yüzü üşüdü diye hasta olmaz
minigim_35 Siz bunları bide gelin kaynanama söyleyin. Herşeye karışıyor yok hasta olur falan bıktım artık 😞
Prensinannesi23 minigim_35 kaynanan mı örtüyor 🙄 ya ben bu büyükleri anlamıyorum sen doğurmuş büyütmüşsün öyle ya da böyle bizde bırakında kendi bildiğimiz gibi büyütelim çocuk bizim çocuğumu size sevmek düşer bakmak değil diceksin 🙄
minigim_35 Prensinannesi23 karşılık veriyorum aslında ama yine aynı üşür yazık hasta olursa görürsün diyo bana. Herşeyime karışıyor 😞
Prensinannesi23 minigim_35 sende de o zaman arkadaşıma sordum onun doktoru üstünü örterken bile dikkat edin yüzünü kapatabilir artık hareketlendiği için allah korusun boğulabilir demiş sen bir de direk yüzünü kapattırıyorsun yüzünün üşümesinden hasta olmaz de rabbim sabır versin ya eşin destek olmuyor mu bu konularda sana
minigim_35 Prensinannesi23 eşim Doğu görevinde normalde evim İzmir’de . Bende memleketteyim kaynana yanında. 😞 bazen sabrım taşıyor ama yapacak bişeyim yok
Prensinannesi23 minigim_35 allah sabır versin 🤲🏻 İzmirin neresinde benimde akrabalarım izmir de yaşıyor ailem orda ben başka şehirdeyim 😊
[silindi] minigim_35 yüzü üşüse nolurki? Hiç yapmadım ilk kez duyuyorum gerek yok bence. Ayrıca çokta güvenli bulmadım ..
Mervea minigim_35 hiç örtmedim gerek duymadım terlemeside ev ısısı yüksekse birde örtüdende kaynaklınolabilir
Aynur83 minigim_35 örtmeyin boğulma riski yüksek cunku elleri hareket halinde bebeklerin benim bebeğim battaniyesini yüzüne götürüyor uyurken elleriyle o yüzden dikkat edin sizde
[silindi] minigim_35 uyku esnasında solunum yavaşlıyor zaten yüzüne bir şey örtmek iyice zorlayacaktır nefes almasını tülbent dahi olsa. Bi düşünün yüzünüze bir şey örtüp uyuyabilir misiniz. Ayrıca hareketli olduğunda çok tehlikeli terliyorsa üşümüyordur zaten ben bazen üzerini bile örtmüyorum rahat uyusun kısıtlamasın diye.
Handecelik minigim_35 o ne kız öyle bi kere bile yapmadım. Rahat edemez bebeğin sen yüzün örtülse bunalmaz mısın Ev soğuk değilse üşümez niye üşüsün