minervadefne mondecaidensecmeler dışarıda kullanışlı olabilir ama anne bebek çantanız varsa gözleri oluyor zaten onun o yeterli oluyor açıkçası keçe daha kullanışlı kıyaslarsak her şeyini koyuyorum vitaminlerine kadar elimin altında oluyor hepsi
Canogul_ mondecaidensecmeler kese çanta kullandımcok pratik başucunda herseyi alıyor içine nereye gitsen tası evde toplu duruyor en azından
Rwerdst mondecaidensecmeler keçe gerekli de diğeri gereksiz bence. Tabiki istiyorsanız alın. Sizin tercihiniz 🤗
aslanmommy mondecaidensecmeler valla bi süre sonra çok üşeniyor insan ya atıyorsun çantaya ıslak mendik bez bitti. Ben o keçe çanta yerinde annemde tutmalı bi mutfak deterjanlığı vardı onu almıştım
mondecaidensecmeler aslanmommy bende oyle çantaya atıyorum ama bir süre sonra herşey birbirine giriyor aradığımı zor buluyorum
hasibekar mondecaidensecmeler alt açma lazım bir şey bence dışarıya çıktığımda veya misafirliğe evde de toplu bir şekilde yani çok kullanışlı bana göre çocuk altını degiştiriken etrafa bulaşmasın diye kulanıyorum ben
Aydakisiyahedicikk Aydakisiyahedicikk ayrıca alt açma kısmı ayrılıyor sizin attiginiz gibi sadece islak mendil çantası da olabiliyor isterseniz ikisi birleşik bütün bütün oluyor bir çanta şeklinde
Zeynepefemm mondecaidensecmeler bana bunlar çok gereksiz geldi buna koyacağınız malzemeleri çekmecede dizip ordan da alabilirsiniz
Zeynepefemm mondecaidensecmeler 2 bez birkaç parça kremi sığdıracak yer bulamadiysaniz alın tabi siz bilirsiniz
aslanmommy mondecaidensecmeler ben temudan bi çanta aldım çanta aslında ana kurtarıcı parça. Sırt çantasında bende çok zorlanıyordum da o kol çantası beni kurtardı.