Halime13 mondecaidensecmeler yani evde zaten bir çekmeceniz vardır bakım malzemelerini koyabileceğiniz ayrıca bir çantaya gerek yok. Ama keçe çantaya ıslak mendili pişik kremi bezleri alt açmayı koyarsınız daha derli toplu hep evde yanınızda olur hangi odadaysanız orda. Ben hala kullanıyorum. Diğeri daha çok dışarı çıkınca bulundurmalık gibi seyahatte falan. Bence gereksiz birşey. Dışarı çıkınca yanınıza aldığınız bebek bakım çantası olacak içlerinde bol bol cep oluyor zaten koyarsınız herşeyinizi. Biz öyle yapıyoruz. Hatta basit çıkışlarım için bir ufak çantam var içinde ıslak mendil su bez alt açma emzirme örtüsü sabit duruyor daha az yer kaplıyor hemen bebek arabasına asıp markete falan. Uzun çıkışlarda anne bebek çantasını hazırlıyorum gezmeye giderken.
imeaeb mondecaidensecmeler Ay şu keçe organizerlerden almayın ya onların bölmeleri çıt çıtlı yapışıyor birbirine en ufak ıslak mendil koysanız yamuluyo çıkıyo sürekli çıt çıtı. Bu organizerler çok kullanışlı benim baş ucumda 10 aydır ama çıt çıtlı olanı attım ben bölmesi kendiliğinden olan organizer alın bence
Ckudll mondecaidensecmeler yani mantıklı bence kullanışlı ikiside keçe çanta odada odalar arası gezerken, diğeri de bebek çantasında derli toplu durur herşeyiniz
Zeynepefemm mondecaidensecmeler 2 bez birkaç parça kremi sığdıracak yer bulamadiysaniz alın tabi siz bilirsiniz
imeaeb mondecaidensecmeler Hani o gönderdiğiniz fotoğraftaki gri keçe organizer var ya ondan almıştım ben de ama hep bozuldu çıktı vs sevemedim kendiliğinden bölmeli olan aldım sonra şuan trendyolda alas ev tekstil alas baby bakım çantası yazarsanız çıkar
muge_anlii mondecaidensecmeler keçe çanta almalısın çok işine yarayacak. En azından bebeğin eşyaları derli toplu olur. Hangi odaya gidersen kolaylıkla taşırsın
senaninanasi Şu üstteki anne bebek çantasında falan çok faydalı. Ev içinde de faydası var. Eltimde vardı çok hoşuma gitmişti. At çantaya çık dışarı eve gelince de koy kenara yine lazım oluyor. Ama keçe çanta sadece evde kullanışlı
aslanmommy mondecaidensecmeler ben temudan bi çanta aldım çanta aslında ana kurtarıcı parça. Sırt çantasında bende çok zorlanıyordum da o kol çantası beni kurtardı.
mikrofon0 mondecaidensecmeler ilk olanı dışarı çıkarken yanıma alıyorum toplu duruyor bezler çanta da diğeri ni de evde kullanıyorum kullanışlı