bebek0142 bebegimdunyam Scandal ben orjinal alıyorum canıma sık 5 gün gez 😂 mükemmel koku bargello nasıl yapıyordur bilmiyorum ama
soda haticerva06 561 eşim de kullanıyor muhteşem bir kokusu var zaten trendyolfa en çok satan. Kadında da 122 efsane
buketadenatalay bebegimdunyam armani si passion 🔥🔥🔥 böyle bir koku yok ve oldukça kalıcı. Benim imza kokumdur kocam bunu sıktığımda bana tekrar tekrar aşık olduğunu söylüyor 🙈 birde lancome idole aura var tertemiz mis gibi kokmak isteyenler tercih etsin pişman olmazsınız ❤️❤️
Poly-ana bebegimdunyam Victoria secret scandalous üstüne bilmiyorum senelerdir kullanıyorum. Eşimde burberry hero kullanıyor oda muhteşem bir koku ikinizde sıkın odanıza kapanın 😂
Eymencvk bebegimdunyam yves saint laruent mavi simli şise kadın için şuan tam kış ayı ben kullanıyorum yıkanmasam 3 gün kalıyor koku diğer parfümler uçuyor hep nerdeyse giorgia armanini erkek için oda kalıcı coo güzel kokuyor eşimde onu kullanıyor genel olarak
Eymencvk Motherqueen_ bende mavi simli şişeyi kullanıyorum çok iyi babam hediye etmişti yarıya indi kıştan kışa kullanıyorum 🥰
esengulyldrm Eşim versace eros kullanıyor cok güzel bir koku ben de libre ve versace noir siyah kullanıyorum başka partüm kullanamıyorum cok güzeller
Psyche bebegimdunyam denemeden olacak bir şey değil, her koku herkeste farklı oluyor, ama esmerseniz Ysl Libre, Mugler Alien veya Versace Black Noir sıkın, duş almazsanız 3 gün gider :)
burcui89 bebegimdunyam Kadın için flower by kenzo, calvin klein euphoria. Erkek için paco rabanne invictus, mr burberry.
turuncuk bebegimdunyam kadın için calvin kleyn in2u çok güzeldir calvin klein beauty birde yves rocher in evidens 🥰🥰harıka kokular kullanıyorum 3 ünüde temiz koku sevıyorsanuz tercıh edwbılırsınz biraz pahalılar yanlız
ByAslan bebegimdunyam dp kadın C6 y3 çok güzel erkekte eşim senelerdir kullandığı var harika ama onu veremem 😅 şaka şaka numarasını bilmiyorum hep kendisi alır
Dstnumlgn bebegimdunyam ysl libre kullanıyorum herkes soruyor ve kesinlikle muhteşem tam bir kadın kokusu eşim için de tom ford ombre leater kullanıypruz oda harika büyükeyici bir koku