sofiasu bebegimdunyam en kalıcısı baccarat rouge kesinlikle yani dolum olanları bile kalıcı efsane bişey
_Goktugunannesi__ Simaaaa Kalıcı olması çok güzel bayanlar içinde kırmızı olan var banada ondan almıştı onun kalıcılığını da beğeniyorum
coffeewithgummastic bebegimdunyam Dior Addict Kenzo Amour Ysl Black Opium Erkek için Bvlgari Aqva Marine ve Jil Sander Sun. CH 212 VIP
mercan757 bebegimdunyam kesinlikle versace crystal noir . Üstüne koku tanımıyorum. Ben Adana’da yaşıyorum yazın sıcaktan dolayı biraz ağır geliyor ama kışın muhteşem. Senelerdir vazgeçemiyorum. Google adınınyszın direkt çıkıyor.
Diva bebegimdunyam pardüm değilde bence baya kalıcı bath&body works warm vanilla sugar güzel bir vanilya kokusu böyle şekerli şekerli değil vanilyayı cidden hissediyorsun buna ek olarak kremini falanda alırsan kalıcılık dahada artar
mervebolat haticerva06 madde gold renginde parfüm var çok kalıcı ve kokusu güzel eşim kullanıuor memnunuz
atam1938 bebegimdunyam kayali tam bir kadınsı parfüm ama yok çiçeksi bir koku isteyen için prada paradox ❤️
songulasln bebegimdunyam Yves Rocher evidence var çooj çok çok güzel bir koku müptelası olursun .erkek için bilemiyorum
ikitosbikannesi ArvenMom lady million efsane bir koku 👌 kurkdjan bu ara takıntım oldu, zevkinize bayıldım
Eymencvk Motherqueen_ bende mavi simli şişeyi kullanıyorum çok iyi babam hediye etmişti yarıya indi kıştan kışa kullanıyorum 🥰