19012024_ haticerva06 Eşim bargello 517 kullanıyor. Burberry Classic. Kokusu çok hoş. Baya da kalıcı. Trendyolda orijinal satıcısında 2 al 1 öde var baya uyguna geliyor. Kokusuna bakıp sipariş verebilirsiniz. 🌸
Themom_ bebegimdunyam Kadın da ağır, yoğun koku olarak carolina herrera good girl öneririm bende kışın kullanıyorum hem kalıcı hem yoğun. Eşim de 212 vip kullanıyor kışın.
_Goktugunannesi__ haticerva06 Bu parfüm bazen ben temizlik yapınca eve sıkıyorum akşam eşim gelince diyor yine parfümüm ev parfümü olmuş diye lavabonun yanındaki süs havlusu hala kokuyor 1 haftadır
Simaaaa _Goktugunannesi__ bargelloda çalışıyorum özel serimiz bu herkes bilmez kokusunu beğenmenize sevindim 👍
Keremikobayky bebegimdunyam yıllardır estee lauder modern muse ve guerlain l’instant magic kullanırım herkes sorar bayılır.
momofdragon BENOYLEUYGUNGORDUMM şu sol baştaki pembe delina yı eşim almış hediye olarak başta bu ney yaa, nerden buldun bunu 😒 dedim ama şimdilerde tekk favorim olduuu 🤩😎😍
msaf5152 BENOYLEUYGUNGORDUMM ortadaki iki saatin markası nedir acaba🌸 dikdörtgen saat arayısı içindeyim🫠
BENOYLEUYGUNGORDUMM ArvenMom bir ara parfümlere çok takmıştım ondan. Tom ford işte bi kaç marka da diğer evimde var. Ama gördüm senin yazdığın parfümleri de bu konuda zevklerimiz aynı galiba🫠
_Goktugunannesi__ Simaaaa Kalıcı olması çok güzel bayanlar içinde kırmızı olan var banada ondan almıştı onun kalıcılığını da beğeniyorum
Simaaaa bebegimdunyam bargellodayım bende tüm kokulara hakimim önerim 307 numara olympea almanız tam bir kış kokusu uzun sürede kalır bu söylediğim oryantal bi koku ama çiçeksi kokulardan hoşlanıyosanız 171 la vie est e bakabilirsiniz çok kalıcı ve çiçeksi
ads0210 Simaaaa Ama orjinal olympea ile bargello olympea arasında dağlar kadar fark varr. Hiç olmamış
ArvenMom BENOYLEUYGUNGORDUMM evet seninkileri görünce farkettim kokulara takıntım var bilmiyorum ama sanırım iyi geliyor senin önerin olur mu bana 🥰
Ozlemyy bebegimdunyam versace noir kesinlikle al afrodizyak etkisi yüksek cakmasını bile yapamıyorlar geçtiğin yerden kokusu eser öyle diyim
Miracinannesi_ bebegimdunyam hypnotic poison Arap ülkelerinde yasak olan dehşet güzel bir parfüm paraya kiyacaksan bunu almalısın yakışmadığı ten yok kokun da arkandan gelir