Bebeğiniz anlamlı oyunlar oyanayabilecek bir aydaymış öncelikle mama sandalyesinde telefonla izleyerek yiyorsa bir süre mama sandalyesini kullanmayın başka alanlarda yerimeye çalışın bir de şöyle bir yol izleyebilirsiniz bir meyve tabağı veya pankek tabağı alın bebeğinizle bebeklerini besleme yemek yedirme oyunu oynayın öatalle bebekleri besleyin bu arada kızınızdan size de yedirmesini isteyin karşılıklı olarak siz de ona yediriz azar azar tadımlık şeyler. Birkaç gün bu yedirme oyununu oynayın aa yemek saati gelmiş yemek yiyelim gibi sonra bebekleri cıkartın sadece kızınız ve siz olun bu şekilde yemek yemeye olan bakışı ve alışkanlığı değişebilir alanı değişitmek de faydalı olur daha sonra mama sandalyesine geçin orda belki yemek yedirmek isteyeceği bir bebeği de yanınıza alabiliriainiz. Oyun oynamak en etkili yoldur. Benim kızım 13 aylık hiç tv tekefonla yemek yedirmedim ama biz de oyun oynuyoruz yani oturalım yiyelim bitirelim olmuyor kukalalar kullanıyorum bazen kartları kullanıyorum bazen hayvanları yediriyoruz gibi. Siz de böyle devam edebilirsiniz inşallah faydalı olur