Bizde aynı ay ve aynı sorunu yaşıyoruz. Kızım işin kötüsü Tv izlerken bile herşeyi yemiyor belli şeyleri yiyor yeni şeyler asla yemiyor. Biz hep böyleyiz ama yeni olan bir konu değil. O yemek yemedikçe benim psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz haftaya doktora götürücem bir tahlillerine baktıracam daha öncede götürdük bişey çıkmadı ama artık çok yoruldum hani lafta değil inanılmaz yoruldum bıktım sürekli ağlıyorum o yemedikçe bende yemiyorum zaten yemiyor her yere döküyor bütün gün halı üst baş temizliyorum gerçekten bıktım artık. Çocuğuma karşıda sakin olamıyorum artık bağırmaya falan başladım. Elimde değil sinir boşalmadı yaşıyorum o yemedikçe. Her yolu denedik ama yok yok yok. Hiç şimdi gelipte biri saçma sapan yorum yapmasın gerçekten sinirimi çıkarırım beni benim gibi anneler anlar ancak. Çocuğu diş zamanı vs iştahsız oluyor vay efendim ahkam kesiyorlar. Herkes kendi çocuğa iyi bakmak için çabalıyor ama bazı çocuklar çok zor bunu kabullenelim artık ve çözümler ne onu konuşalım lütfen ben kafayı yicem artık