Safissssss Duruduyguu canım reflü yastığı diye geçen yastıklar var yan yaptırıyorsun arkadan ve önden destekli al bence rahat edersin
Safissssss Mlk33 doktor.ilaç.veriyor ama ne. Kadar etkili bilemedim,yatarken içiniz rahat etsin diye reflü yastığı kullanabilirsiniz başı biraz daha dik emzirebilirsiiniz, nazik şekilde gaz çıkarabilirsiniz
Selcan HappyKids benim bebeğim karnimdaykende çok hickirik tutardı doktorumuz normal olduğunu söylüyordu doğduğu günden beri hickirik tutuyor sürekli ama reflu gibi sıkıntısı yok şükür. Çok mu geliyor acaba ondan mi bilemedik.
Besteee HappyKids kızım güldüğü zaman hıçkırık tutuyor eşimde de aynı şekilde güldürmeye korkuyorum bebeğimi uzun sürede geçmiyor 😔
Bhryagiz sevgice aynen kustuktan sonra başlıyor hickirigimiz eğer rahatsız oluyorsa hickiriktan emziriyorum. Rahatsız olmuyorsa geçmesini bekliyoruz..
Hazal_annesi Gulay77 4 ay 12 günlük olduk hâlâ bitmedi. Gaviscon şase + moltium bize çok iyi gelmişti ki 4. Aya kadar zaten 4.ayda reflü resmen tavan yapıyor. Şuan bi tık rahatız ben emzirdiğim için yediklerime dikkat ettim baharatlı kızartma aşırı yağlı aşırı salçalı yemedim biraz rahatladı
Hazal_annesi Mlk33 dik emzir emdikten hemen sonra yatırma. Başı yüksekte yatır hep. Daha çok küçük biraz büyüyünce ilaç verir zaten doktor
Hazal_annesi Bellabells uykusu berbat ötesi kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor hele gece yemin ederım kesintisiz sallıyorum. Sallamak reflü ye iyi gelmiyor ama başka türlü de uyumuyor çaresiz 😢
Bellabells Hazal_annesi Hazal_annesi biz de dediğiniz durumdayız. Hatta daha beteri. Oğlum hiçbir şekilde yatay konuma gelmiyor. Kucaktan aşağı inmiyor. Beşiğine yatırdığım anda bağırmaya başlıyor.boğazına süt geldiğini görüyor ve duyuyorum.dizlerimi dikleştirip reflü yatağını üzerine koyup öyle yatırıyorum
Hazal_annesi Bellabells genel durumu bi tık daha güzeldi 2 gündür yoksa hep kusuyor ve hep huysuzdu tam geçmedi ama bi tık daha iyi
Ltfy Zeynl canım aynı sorun bizdede vardı ve o kusmuk nefessiz bile bıraktı bebeğimi alalhtsn 3.gün kontrolünde doktordaydık emzirme odasında elimde morardı hemen acil müdahale yapıldı ciğerlerine kaçıp kalmadığına bakıldı çok korkmuştum ve sütüm gitti ondan sonrada. Ewe geldiğimizde oldu ve tekrar acile gittik yoğun bakıma aldılar bişeymi var die. 1gece bebeğim orda kaldı çok üzücüydü ama tek sorunu gazmış meğerse. Sana tavsiyem emzirirken 10 dk da bir gazını muhakkak çıkar öyle devam et bana söylenen buydu ve bizde malesef reflü olduğu için gazını aldıktan sonra en az 1 saat yatıramıyorum kusmaması için yatak falan hikaye. İnş biz biraz biraz atlatmaya başladık. 2aydır gece uykumuz yok kusarda boğulur Die nöbetteyiz. Gerçi bebeğim doğduğundan beri mama içiyor emzirme daha kolay gaz çıkıyor biraz zor ama inana faydasını görürsün. İnş Rabbim şifasını versin bütün bebekler hem iyi mutlu olsun🙏
melisaninannesi Kızlar benim bebeğime alerji doktoru neocate mama verdi 2 gündür kullanıyorum acayip hıçkırık yaptı neden olabilir acaba 😞
Raniniii Aselinannesii1312 valla biz günlük rutinimiz gaz damlamiz var 30 damla toplamda bir tanede nurse takviyesi var ondanda 5 ml aliyor muskat veriyorum tirnak ucu kadar masaji var uykuya geçmeden once gun icinde her altini actigimda gene kisa masaj yapiyorum birde alnanyadan bir krem aldik gobek cevresine saat yonunde uygulayip sürüyoruz ama gene aynı gazini cikarirken hala cok zorlaniyor
Aselinannesii1312 Raniniii rezene anason denedin mi canım ya da sen yediklerine dikkat ediyor musun sende kimyon çayı demle yediklerine az kimyon at
Raniniii Aselinannesii1312 canim ben hergun bir bardak rezene cayi kimyon cayi yavsan otu cayi iciyorum ara ara kizimada rezeneden bir cay kasigi veriyorum ama anlam veremiyorum zamanla bu ıkınma işini halledecek ogrwnevwk sanirim birde ikinmaktan malesef gobek fitigi oldu bebegim birde onun üzüntüsünü yasiyoruz
Hazal_annesi Bellabells en iyisini yapıyorsun canım valla bende reflü iyice kötü olduğu günler sabaha kadar kucağımda uyutuyorum
Aselinannesii1312 Raniniii ıkınmaktanda mı fıtık oluyormuş? Benim bebeğimde çok ıkınıyor. Ayaklarına ve karnına sıcak havlu koydun mu ? Ya da bebek spa merkezleri var istersen birde onlara bak bir lere götür bakalım iyi gelecek mi ?