Bus1646 Okula uyum her çocuk için aynı şekilde ilerlemez yada öğretmen o çocuğun dilini hemen çözemez.
Şu sözünüz benim için altın değerinde . Bugün devlet psikiyatri çözger denver testi falan falan bir dünya uğraştım sonuç sadece oğlum geç konuştuğu için dil terapisi desteği dedi . Eğer dil terapisi desteği isterseniz raporu veririm ama onun harici için rapor verilemez dedi eyvallah dedim raporu istemiyorum çünkü ben zaten dil terapisi desteği özel olarak verdiriyorum dedim . Okula gittim okul raporu alsaydınız diyor yani sert dille uyarmak zorunda kaldım bu raporu almama hakkımız varmış hocam dedim bizim dil terapisi desteği verecek maddi gücümüz var rapor ne koşulda olursa istemiyorum . Bir elin beş parmağı bir olmuyor sınıfta 20 tane öğrenci var hepsi aynı olamaz . Uzmana götürüyorum devlet diyor devlete gidiyorum sorun özelde hallolur diyor hala rapor baskısı gerçekten akıl alır gibi değil . Oğluma sordum bugün tekrar seni burdan alalım mı dedim eski okulu (özel okul) oraya verelim mi dedim hayır burayı seviyorum diyor . İnşallah herşey yoluna girer