Gerçekten bazı insanlar bazı öğretmenler bazı eğitimciler çok kötüler . Benim çocuğum kuduruk falan değil . Bunu gerçekten kuduruk olmadığı için söylüyorum . İki tane iş bilmez eğitimcinin lafıyla çocuğuma rapor almadığım için de çok mutluyum . Siz sanıyorsunuz ki öğretmen karalıyorum . Gerekiyorsa karalarım şu iki üç haftadır ne yaşadığımı bir Allah biliyor . Çocuğum için okul o kadar kötü bir gelişim gözlem raporu hazırlamış ki devletin psikiyatri doktoru bile inanamadı raporu . Bu çocuk denver testine girdi denver testinde gelişimi sadece dil alanında geri . Öfke problemi davranış problemi terapiyle devam edicez dedi . Okul direkt çocuğa rapor çıkartırıp ordan da milli eğtiime yazıp özel eğitime göndermeyi planlamışlar . Benim oğlumun sadece ve sadece yaşıtlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı vardı . Özel eğitimli bireylerle vakit geçirmesi onu daha da geriletebileceğini söylediler . Okul ve öğretmenler o kadar iyi niyetli değiller ki çocuğu okuldan aldım iki gün sonra okula birşey almaya gittim Bartu nasıl diye sormadı bile öğretmeni. Çocuğumu aldım 1 haftadır özel okula gidiyor . Ve okulda hiç bir sorun yok biliyor musunuz. Allah parası olmayana yardım etsin gerçekten bak tüm yaşadığım süreçte bunu düşündüm ya ben bu devlet okuluna muhtaç olsaydım diye düşündüm . Öğretmenler elini taşın altına koymuyor . Oğlumun okulunda öğretmen velinin bir tanesini çıkışta ayakkabısını babası giydirdi giydirmesin diye aramış . 3 yaşında daha 1 hafta olmuş öğrenci ağlıyor diye okuldan alın demişler . İstiyorlar ki 20 kişilik sınıfta hiç bir sorun hiç problem hiç bir ağlama vs olmasın herşey ama herşey için veliyi arıyorlar . Eğitim sistemi bu olmamalı . Ben devlet okuluyla irtibatı kopartım gerçekten . Allah olmayana yardım etsin .