Seda-M hogwarts sanırım bende onu yapacam tarifede baktım.ç bi yarım saat önce ama tam emin değilim 😊
YumukluSucurtaa Seda-M suanlik hiç bişey sabahtan beri sular yok bulasiklar duruyor 🥹 kahvaltılık olucak bu gidişle
Seda-M MiracAlpinveUmutunAnnesi İnşallah bu hafta sonu balık almayı düşünüyorum bende canım bayadır istiyordu afiyet olsun
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seda-M Teşekkür ederim biz her hafta sonu yiyoruz ya haftasonu olmazsa hafta içi muhakkak alıyoruz
Seda-M MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde inşallah koli şeklinde alacaz artık kış zamanı balık zamanı yeriz bol bol oğlum da çok seviyor 💕
Seda-M simseklivekalpli utkummm durakkk vvb Elinize kolunuza sağlık kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için şimdiden afiyet olsun benim kararım inşallah Allah nasip ederse Fırında beşamel soslu kıymalı makarna Salata Ayran, meyve suyu ❤️
_Goktugunannesi__ Seda-M Ezogelin çorbası Yeşil mercimekli tavuklu bulgur pilavı Salata Ayran Bugüne de şükürler olsun bide inşaat yemeği var 20 gündür kafayı oynatıyorum normalde kaynanam yapıyor yemekleri🤭
Seda-M _Goktugunannesi__ işin zor canım benim eşim sabah ekmeğe krem peyniri sürüp işe götürüyor o yönden rahatım kahvaltı bile hazırlamıyorum sabah elim istemiyor 😂😂💃💃💃