Seda-M Fikir olsun kızlar neler var bugün menüde her gün ne yapsam acaba diye düşünüyorum 🤨 çok zor ya eşim dünkü yemeği yemez asla o yüzden bende bir günlük yemek yapıyorum hep sonra da ne pişirsem acaba diye düşünüyorum 🤧😂😂
bisenakillisinzaten Seda-M saat 4 oldu ev işi bitmedi çocuklar bir yandan ben de yemek düşünüyorum ama bulamıyorum of of
Seda-M bisenakillisinzaten bende bebeğimi uyuttum öğle uykusu zor da olsa uyudu çamaşırlar var asacam toplama yapacam bende ne yapsam diye düşünüyorum yazan olursa bizlere de fikir olur
Seda-M uykusuzanne__ vallahi eşim dün diyor tavuk yiye yiye yumurta doğuracaz dün değil önceki gün haşlama tavuk yaptım dün de kaynanam gülde tavuk yedik ahahahahha 😂😂😂😄
Seda-M MiracAlpinveUmutunAnnesi İnşallah bu hafta sonu balık almayı düşünüyorum bende canım bayadır istiyordu afiyet olsun
Seda-M hogwarts sanırım bende onu yapacam tarifede baktım.ç bi yarım saat önce ama tam emin değilim 😊
Seda-M LadyGaddar aynen öyle gerçekten zor dünya kadar iş yapmak daha kolay insan ne yapacağını bilemiyor her gün her gün
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Seda-M şu saat oldu hiç bir şey yok. Olmadı, sebzeli bulgur pilavı yaparım 🤷