egelsenkonuss ataselbar beter alinin geldiği bölüm, beter mafyalardan kaçarak gelmişti mahalleye, sonrasında yazar falan yaptirlar ya senaryo uyumlu dursun diye o bölümü kaldırmışlardı😄😄 ben cennet mahallesi aşığıyım
ebru3457 sinemaky_ldz8 ben hala eski dizileri izliyorum yuotube dan şimdi ki diziler güzel değil eski dizilere başladım ezel, yaprak dökümü, küçük sırlar, not defteri izledim şimdide adını feraha koydumu izliyorum sonra neyi izlerim bilmiyorum 😃
Pikapikapikacuuu sinemaky_ldz8 Muhteşem yüzyıl Kalk gidelim Avrupa yakası Cennet mahallesi Ezel Medcezir Leyla ile Mecnun İstanbullu Gelin Adını Feriha koydum Doktorlar Türk Malı Sihirli annem Ufak tefek cinayetler Evlilik hakkında her şey Çocuklar duymasın Pis yedili Seksenler Daha vardır belki ama aklıma gelenler bunlar 😂
prensimm18 sinemaky_ldz8 çocuklar duymasın (hala izliyorum ) Kavak yelleri Doktorlar (her yaz izlemeyeni dövüyolardı🤣)
Hoptirililaylalaylaylilaylom sinemaky_ldz8 Eskiden izlemiyordum ama Yaprak Dökümü’ne sardım bu aralar.