MissPhalange sinemaky_ldz8 aski memnu, oyle bir gecer zaman ki, feriha, yaprak dökümü, leyla ile mecnun, acemi cadi…
girlmomm sinemaky_ldz8 başlıyorum 😂 ruhsar, sihirli annem, selena, ayrılsakta beraberiz, çocuklar duymasın, yaprak dökümü, arka sıradakiler, pis yedili, aşk yeniden, İstanbullu gelin ve şimdi yalı çapkını 😂😂😂😂😂
Zeytin-gozz1 sinemaky_ldz8 en son babalar duyar Ayrilsakta beraberiz Yaprak dökümü Cocuklar duymasın Şöyle Bi düşündüm de biz şuan da dizi izlemiyomuşuz ya, nerde o eski diziler😌
girlmomm sinemaky_ldz8 başlıyorum 😂 ruhsar, sihirli annem, selena, ayrılsakta beraberiz, çocuklar duymasın, yaprak dökümü, arka sıradakiler, pis yedili, aşk yeniden,yahşi cazibe, acemi cadı, doktorlar, İstanbullu gelin ve şimdi yalı çapkını 😂😂😂😂😂
nisapoyraz sinemaky_ldz8 güzel köylü ve medcezir yaz geldim mi tekrardan izlerim bi 10-15 kez izlemişliğim var 😂
dlos sinemaky_ldz8 Ya açıkçası sonlarına bakmıyorum genelde Türk dizileri sonu çok bağlyamıyor bana kalırsa. Ama izlerken süreçte keyif almaya bakıyorum
ata7676 senbanabaksana Çiçek Taksi Kuzenler Dikkat Bebek var Ayrılsak da beraberiz En son babalar duyar 80′ler Cennet mahallesi
Winnithepooh sinemaky_ldz8 çok eskiden bizim evin halleri vardı ve Ferhunde hanımlar cocuklugumda hala hatrlatim onları ve 7 numara çok seviyorum onuda birde asmalı Konak olabilir 😊