bbosphorussss Zeynolii Bu arada mikrofonla yazdırdığım için bayağı yanlış yazmışım ama bizimbu yüzden kardiyoloji’ye bile gitmemiz gerekti bu çarpıntılar yüzünden bir araştırın eğer bilmiyorsanız ☺️👋
Minigim24 Zeynolii Bizde aynılarını kullanıyoruz. Yarım saat arayla veriyorum ben. Çok geçmiş olsun. Ventolin 4 saatte bir, inflacort sadece sabah akşam.
Tugcekus Zeynolii baya oldu kullanmayı bırakalı şuan 15aylık sanırım 9 aylıkken falan kullanıyorduk ama tek olarak tüm şekilde vermeyin doktorumuz çok iyi bir doktor yani ona güveniyoruz yarım diğeri tam verdiniz mi buarada
fatmaselbala Zeynolii biz de kullanıyoruz kızım 32 aylık eltimin 2 aylık bebeğine de aynı şekilde verildi Vetisol Yarım nebul 0.5 serum fizyoloji İnfilacort yarım 1 Sf ile atlattık çok şükür Ayrı ayrı veridik yarım saat arayla
annebebek012 Zeynolii 2cc sf yarım ventolin diğerini bilmiyorum bir de cortair kullanırdık biz 2 aylıkken
aksoy92 Zeynolii önce ventolin verilir doktor söylemişti .birde mide koruyucu kullanıyoruz biz bunları kullanırken
gezegenruhum Zeynolii ventolin günde 3 defa verebilirsiniz. Fizyolojik serum ile karıştırarak . Akşam bebeğiniz uyumadan da inflacort onun da fizyolojik serum ile karıştırarak. Ventolin 3-4 defa verebilirsiniz gerek varsa . İnflacort sadece akşam bir defa
fatmaselbala Zeynolii 1 haftada toparlıyor ama tamamen geçmesi 2 haftayı buldu şimdi ara ara kullanıyorum çok şükür iyi ama biz bronşit olmuştuk
akdkakkdakkd bbosphorussss ben dediğinizi anlamadım seyretmeden derken nasıl yani bende şuan kullanıyorumda korktum biran
Zeynolii akdkakkdakkd şöyle yani 2.5 mg ventolün koyuyorum nebulizatöre 2.5 mg de serum fizyolojik direkt verilmemesi gerekiyormuş zararlıymış
mavi176_ E nabıza girin orada reçetelerim kısmında detaylar yazıyor bizde dün akşam başladık 1 ml ventolin 2 ml serum fizyolojik 6 saatte bir kere diğeri ise tamamı sabah ve akşam seklinde