incirliturtam [silindi] tek hayalim bebeğimin sağlığına kavuşması, okul zamanı geldiğinde arkadaşları tarafından dışlanmaması sevgi dolu hayat dolu bi kız olması 🕊️
Tubanurrr [silindi] en büyük değil ama kısa vadede hayallerimden biri güney Amerika ülkelerini gezmek
Parsongan [silindi] En büyük hayalim. Kabin memurluğuna geri dönmek ve eşimle Malezya ya gitmek. O kadar güzel bir yer ki onunla birlikte tekrar oraları gezmeyi çok istiyorum. 🥰
-Cedric- Parsongan merhaba kabin memur olmak için dil şartı var diye biliyorum. Siz yabancı dil kursuyla mı İngilizce öğrendiniz, ya da nasıl yabancı dil öğrendiniz ? Bilgilendirirseniz sevinirim
evremo Anne babamı kardeşimi de alıp eşim ve çocuğumla cennet gibi güzel bir yerde yeşillik ve orman içinde saray gibi evde sağlıkla mutlulukla yaşamak istiyorum. Mümkünse başka ülke olsun ve saydıklarım dışında kimseyi görmek istemiyorum
gencmom_ pasaklisinkukuli asgari ücretle geçinen biri için evet 😂 Sabah 8 gibi orda Olcam 4 gibi döncem o misal 😂
pasaklisinkukuli gencmom_ Allah sana en kısa zamanda orayı görmeyi hayırlı bi şekilde nasip etsin insallah
iki_prensesannesi [silindi] Allah’ım izin verirse bahçeli bir ev yapmak istiyoruz. Küçük havuzu olan böyle birsuru hayvanlarımız olsun istiyorum kedi köpek tavuk ördek falan 🙏🏻
Parsongan -Cedric- Evet dil kursuna gittim. Orta seviyeye kadar eğitim aldım. Zaten işe alım sürecinde sertifika istiyorlar dil bildiğinize dair ve dil sınavına giriyorsunuz.
Kuzey-isigim -Cedric- kabin memurluğu için genelede torpil lazım maalesef:( he kendi de giren vardı tabi ama çok az.