[silindi] Benim en büyük hayalim dünyayı gezmek. En azından bilindik büyük ülkeleri (Avrupa, Amerika gibi). Gezmek görmek istiyorum uçaktan uçağa koşmak istiyorum 😅 Ama maddi durumlar hiç el vermicek sanırım 🥲 sizin en büyük hayaliniz nedir?
gencmom_ [silindi] bir günlüğüne balıklı göle gidip dönmek haahah ergenlikten beri hayalim ama zengin olursam yapıcam
Tatlican [silindi] Benim en büyük hayalim duam kızım hayırlı evlat olarak büyüsün meslek sahibi olsun Kendim icinde karavanla türkiyeyi gezmek
Sunshine__ gencmom_ Kız ben Urfa dayım o kadar da büyük bir hayal sayılmaz yani çünkü ben en son 15 yaşımda Balıklı göle gideceğim diye hayal kurdum biraz fazla kurmuşim galiba buraya gelin geldim ve dünyalar güzeli bir bebeğim var. 🤣🤣
mondecaidensecmeler [silindi] oğlumun iyileşmesini eşimin iş durumun düzelmesini duzene oturmayi mutlu bir aile olmayı hayal ettim oğlum vefat etti eşimin iş durumu düzeldi ama onla birlikte hayallerim gitti
gencmom_ pasaklisinkukuli asgari ücretle geçinen biri için evet 😂 Sabah 8 gibi orda Olcam 4 gibi döncem o misal 😂
ilknur_3563 pasaklisinkukuli urfanin her yeri çok güzel balıklı gölü gelip görmeni kesinlikle tavsiye ederim not izmirden urfaya gelin geldim 😅
incirliturtam [silindi] tek hayalim bebeğimin sağlığına kavuşması, okul zamanı geldiğinde arkadaşları tarafından dışlanmaması sevgi dolu hayat dolu bi kız olması 🕊️
Tubanurrr [silindi] en büyük değil ama kısa vadede hayallerimden biri güney Amerika ülkelerini gezmek
Parsongan [silindi] En büyük hayalim. Kabin memurluğuna geri dönmek ve eşimle Malezya ya gitmek. O kadar güzel bir yer ki onunla birlikte tekrar oraları gezmeyi çok istiyorum. 🥰
-Cedric- Parsongan merhaba kabin memur olmak için dil şartı var diye biliyorum. Siz yabancı dil kursuyla mı İngilizce öğrendiniz, ya da nasıl yabancı dil öğrendiniz ? Bilgilendirirseniz sevinirim