Yarenylmzz etuerk yanlış kişiye yanıt vermişim ya 😅 maşallah sizinki iyi kilo almış zaten ben de kilo için değil faydası dokunur diye yaptım ama başarısız olduk
gunes88 kizlar bende verdim kiloya da az bucuk katkisi oldu ama cidden cok enerji yapiyor zor uyuttum cocugu 3 veriyorsam 1 verecegim bitince de daha yapar miyim bilmem🫢
sessi Yarenylmzz evet bal koymadım yoğurtla içine karadut özü koydum çok güzel oluyor tadı meyveli yoğurt gibi birde meyve püresine kattım gece maması yaparsam içine kattım bir tatlı kaşığı çok geldi bize
Bebeginibekkleyenn Yarenylmzz bende bugün yaptım ama chia tohumu koymadm koymak istemedm ben kullanmadım hiç kullanmadığım şeyi kızıma kullanmak istemedim sanırım Ceviz fındık fıstık badem susam bal tahin yaptım 1 çay bardağı ile yaptm Bugün verdim bakalım etkisini yazarım İnşallah
Bebeginibekkleyenn etuerk birebir aynı tarifi mi yaptınız acaba ben chia ve kabak çekirdeğini kullanmadım Hergun kaç kaşık verdiniz Kızım 19 aylık 10.kilo 1 kilo alsa bana yeter 🌸🥲
etuerk Bebeginibekkleyenn önemli olan birebir yapmak ama ben birebir yaptım oğlum şuan 13 aylık 11.5 civarı var
bisenakillisinzaten hepbahar123 bebeğiniz kaç aylık. Ruşeym, iğde çekirdeği tozu, susam, tahin pekmez, d vitamini bunlar boy gelişimine katkıda bulunur
Yildizzza Yarenylmzz ayyy ben yaptım yediremedim. Yoğurt içine falan koydum içindekileri çıkartırmısın anne dedi 😂 . Ama tadı çok güzel kilo almayacağımı bilsem ben kaşıklıycam 😂😂
Hazalkaann Yarenylmzz bende malzemeleri aldım yarın yapacam Allah’ın izniyle 18 aylık 9.900 kilomuz inşallah dedikleri gibi kilo yapar bakalım