Duyulurum Kuzeymiram ozmo şölen markasına ait diye hatırlıyorum, kötü bir şey duymadım ben. Biscolata mood alıyoruz (o da şölen) ve ozmonun yumurtasını alıyoruz oyuncaklarını sevdiğimiz için. Çikolatası da güzel ailecek yiyoruz. (Oğlum 4 yaşında)
Kuzeymiram Duyulurum he oylemi ay icim rahatladi , bizde hep supriz yumurtda ve cikolatasindan aliyoruz ogluma
Kuzeymiram Cicektebenimcicekligunlerde oglum zaten cips jelibon biskuvi vb. Seyler yemiyor sadece cikolata yiyor bide olursa tuzlu cubuk kraker okadar oyuzden bi sorayim dedim
Masalbebee Kuzeymiram her gittiğimde yumurtasını alırım çikolatasını oğlum yer oyuncağını ben biriktiyorum çok güzel oyuncaklar çıkıyor hayvanlarıda bazılarını öyle tanıdı yani😅
Kuzeymiram Veramomm tabi ama sadece cikolata yiyor onada yok diyemem , digerlerini istesemde sürmez agzina
Yigit_Yagiz_Moms Kuzeymiram mümkünse hiçbir abur cuburu almayın çocukların direkt zekalarını etkiliyor
Yigit_Yagiz_Moms Cicektebenimcicekligunlerde özellikle de kinder in sürpriz yumurtasında tehlikeli bir maddeye rastanmış benim oğlumda küçükken severdi artık almıyorum
Bolmayonezlitavukdoner Bennededimki Yok valla hiç paketli gıdadan zehirlenmedim. Bi kaç kez sadece bozulmuş ev yemeğinden zehirlendim😂