Kuzeymiram Kizla oglum ozmo olan herseyi yiyor acaba yediren varmi sanki biseyler duymustum tehlikeli diye dogrumu bilmiyorum bilen yazabilirmi bu mrkayla ilgili #reklam degil
eserekli_kiz11 Kuzeymiram 2.5 yasindayiz henuz cubuk kraker kinder sut dilimi disinda abur cubur yedirmiyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Kuzeymiram Biz hep süt dilimi alıyoruz en masumu o geliyor. Özeniyor illa bir kaç kere tahıl cipsi aldım. Ozmoyu bilmiyorum ama sürpriz yumurtalar bir dönem yasaklanmıştı
Kuzeymiram eserekli_kiz11 süt dilimide tehlikeli diyebiliyorum , zaten benim oglumda cikolatadan baska biseye alistirmadim baska bisey versemde yemez
Kuzeymiram Cicektebenimcicekligunlerde oglum zaten cips jelibon biskuvi vb. Seyler yemiyor sadece cikolata yiyor bide olursa tuzlu cubuk kraker okadar oyuzden bi sorayim dedim
Yigit_Yagiz_Moms Cicektebenimcicekligunlerde özellikle de kinder in sürpriz yumurtasında tehlikeli bir maddeye rastanmış benim oğlumda küçükken severdi artık almıyorum
Duyulurum Kuzeymiram ozmo şölen markasına ait diye hatırlıyorum, kötü bir şey duymadım ben. Biscolata mood alıyoruz (o da şölen) ve ozmonun yumurtasını alıyoruz oyuncaklarını sevdiğimiz için. Çikolatası da güzel ailecek yiyoruz. (Oğlum 4 yaşında)
Kuzeymiram Duyulurum he oylemi ay icim rahatladi , bizde hep supriz yumurtda ve cikolatasindan aliyoruz ogluma
Masalbebee Kuzeymiram her gittiğimde yumurtasını alırım çikolatasını oğlum yer oyuncağını ben biriktiyorum çok güzel oyuncaklar çıkıyor hayvanlarıda bazılarını öyle tanıdı yani😅
Kuzeymiram Veramomm tabi ama sadece cikolata yiyor onada yok diyemem , digerlerini istesemde sürmez agzina