Mommyhann Yonca29 oğlumda hemen hemen hergün dışarı cıkarız parka gideriz eve geliriz üstler bi tur değişir ben iş yaptıgımda aşırı terliyorum oğlumda cok terler o yüzden bizde çamaşır makinesi boş kalmıyor hiç 😂😂 bazen salıyorum bi Kaçgün yıkamıyorum dağ gibi oluyor
Ardenaden Yonca29 2 cocugum var birisi kerse gdior geceligi krestn gelince çıkartıyor ek gida yiyor oglum bide kakasi masallah tasmadgi gun yok 😁 bide bzm giydiklerimiz bide renk renl ayrip atiyorum sorma😁
cimcimehanim Yonca29 çok :) beyazlar, renkliler,siyahlar ve bebeğimin çamaşırları ayri yıkanır. Her hafta havlu ve çarşaflar da var 🧼🫧 temiz temiz olsun da sayısının bir önemi yok bence
biraslananasi Yonca29 nerdeyse her gün makina çalışıyor bazen günde iki kere çalışıyor. Geçenlerde iki gün çalışmadı kirli Sepeti taşmış 😂
mamabear_ Yonca29 2 kere kızımın bizim de 1 kere renkli 1 kere beyaz çıkıyor. Bazen evin ekstra bir şeyleri olursa ancak artıyor. Ama maksimum 4 kere. Makine dolmadam hayatta atmam yazık günah harcanan suya. Çocuklarımızın geleceği o sular biraz bilinçli olmak lazım.
laliko35 Yonca29 aman nevresim değişiyor beyazlar 1 kere çıkıyor eşim in iş kıyafetleri siyahlar açık renkler Lalin in kıyafetleri derken valla her gün çalışıyor ben çamaşır katlamaktan bıktım 🙄