Prensesannesi424242 Yonca29 günde 2-3 defa çalışıyor makinem zaten 2 posta kızımın oluyor (reflüsü var aşırı kusuyor)
suheyla92 Yonca29 size sahsi bisi demedim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin oyle yapanlara lafim cunku malesef cok fazlalar 🙏
Yonca29 suheyla92 ben bilmiyorum fakat benim makinem hicc boş dönmez sadece toz bezlerimi yikayacagim zaman biraz boş oluyor onda da yapacak bisey yok çamaşır suyuna basıp makineye attiğim için iyi yıkanması lazım
Mommyhann Yonca29 oğlumda hemen hemen hergün dışarı cıkarız parka gideriz eve geliriz üstler bi tur değişir ben iş yaptıgımda aşırı terliyorum oğlumda cok terler o yüzden bizde çamaşır makinesi boş kalmıyor hiç 😂😂 bazen salıyorum bi Kaçgün yıkamıyorum dağ gibi oluyor
Ardenaden Yonca29 2 cocugum var birisi kerse gdior geceligi krestn gelince çıkartıyor ek gida yiyor oglum bide kakasi masallah tasmadgi gun yok 😁 bide bzm giydiklerimiz bide renk renl ayrip atiyorum sorma😁
cimcimehanim Yonca29 çok :) beyazlar, renkliler,siyahlar ve bebeğimin çamaşırları ayri yıkanır. Her hafta havlu ve çarşaflar da var 🧼🫧 temiz temiz olsun da sayısının bir önemi yok bence