mamabear_ Yonca29 abartmayın neden koksun. Duşa giren, deodorant kullanan insanlarız çamaşır sepetinde beklerken evi kokutacak çamaşır çıkmaz bizde.
Tatlican Hoptirililaylalaylaylilaylom EEE beyazlar 1, havlular 1 ,renkliler 1 ,koyu renkler 1 ,Çarsaf 1 5 oldu 🤭😂
iki_prensesannesi Yonca29 hergun 2 posta temizliklerde 4-5 oluyor hem ipe hem de çamaşır teline seriyorum kışında yatak odama koyuyorum çamaşır telini cami açıyorum kapınin altını da havlu ile kapatiyorum soğuk gelmesin diye başka türlü kurumuyor ama bu gidişle kurutma alicam kızlarım astım hastası onu daha çok tetiklediği için mecburen yoksa tercihim ipte kurutmak olurdu
asaf3467 Yonca29 herhalde ben rekor kırarım hemen hemen hergün yıkıyorum Beyazlar Pantolonlar Tişörtler Açık renkler Koyu renkler Nevresimler Bebeğin çamaşırları Derken Epey çalıştırıyorum Pantolonları tişört ile atamıyorum Biraz takımtılıyım çamaşır konusunda 🙄🙄
mobesebesir Yonca29 haftada 1 makine siyahlar 1 makine beyazlar 1 makine bornoz havlular 1 makine de açık renkliler olur. Kısa programada banyo paspasini tuvalet önündeki paspasi atarım. 4 5 makine olur ama dolu olur 2 çamaşıra calistirmam
Mnli Yonca29 1 koyu renkler 1 açık renkler 1 oğlanın 1 kızın toplam 4 kere çocukların nevresimlerini kızın kıyafetleri ile yıkıyorum açık renk oluyorlar zaten oğlan ve kızı ayırma sebebim de oğlan orman okulunu gidiyor full kum çamur içinde geliyor kıyafetleri kız daha 14 aylık çoğunu sadece evde giyiyor karıştırmıyorum
OptimusPrime Yonca29 Bizimde öyle çalışıyor valla. Çocukların ayrı siyahlar ayrı beyazlar ayrı bizimkiler ayrı nevresimler ayrı el havluları ayrı.. Kızım okula gidiyor bir giydiğini ertesi güne giydirmiyorum kirliye atıyorum birikiyor hemen zatem
asaf3467 Yonca29 diyorum ya takıntılyım çamaşırda iç camasırda havluları da atmam onları ayrı yıkarım 😜
kubra00k Günde iki kez açıyorum bazen. Bazen hiç açmıyorum. Haftada ama makinem 7,8 kez çalışır.. çarşaflar flan, beyazlar , renkliler, oğlumun lekeli kıyafetleri.. pismi dursun herşey. Bazı kişiler cidden düğmeye basmaya bile üşeniyor. Yada çamaşırları kim asacak kim katlayacak ütüleyecek😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Tatlican havluları ayrı atmıom vala. 😂birde koyu renkliler 1 olmaz(renklilerle koyuyu da ayırmıyorum) 😁
Yonca29 Cadisilae neyi israf hanımefendi her makinede makinem tıka basa dolmus oluyor acaba biraz fazla mı duyar kasıyorsunuz ıslak olarak ne çamaşırı atacam hava günlük guneslik islak atmiyorum ve camasirlar kokar durdukca istersen dene gör 2 3 gun durmaya bile gelmiyor kullanilan camasirlar bir tek toz bezlerim için yari dolu çalışıyor oda normal yani temizlik bezlerini çamaşır sulu veya yüzey temizleyici olmuş oluyor kıyafetle mi yikayayim çok saçma konuşuyorsunuz neyse postumu sabote etmeyin…
Cadisilae Yonca29 ıslaktan kastım o değildi ama size anlatmakla uğraşamıcam. Soru soran sizsiniz yorum beğendirecek halimiz yok size. Katlanamıyorsanız post açmayacaksınız o zaman.
Keremikobayky Beyazlar, ara renkler, renkliler, koyu renkler, çocuğunkiler, nevresim, temizlik beyleri 7 etti :) bazı kategoriler 2 kere dönüyor olabilir
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Yonca29 haftanın 2 günü filan çalıştırıyorum ben, biriktirip hepsini bir atıyorum açıkçası
Tatlican Hoptirililaylalaylaylilaylom Eee nasl on oluyor ozaman kizzzz😂😂Ayyy hiç derdim yok sanırsın valla😂😂