Hayalperest_07 bebisliozlem burdan bir arkadaşla tanıştım da sağolsun watsaptan bana yardımcı oldu canım e devletten o istenilenler zaten pdf olarak iniyormuş diğer sözleşme ve kimlik fotokopisini çıkartıp doldurup fotosunu çekip pdf ye dönüştürcez garanti bankasından hesap açacaz bide
mommy24 Hayalperest_07 ay nerden başvurdunuz bende başvurayım bana link atar mısınız Ya da 0531-246-9395 burdan yazabilir misiniz
Hayalperest_07 Alya-Sena hepsi burada yazıyor kuzum zaten biri hepsijet dedi biri hepsi burada sözleşmeye baktım netlik kazandı hepsiburada içinmiş
Alya-Sena Hayalperest_07 egitimde hj diyorlarms bide😀 olsun ya ikiside ayni hayirlisi olsun insallah cok beklediniz
Alya-Sena muge_anlii yeni nesil i5 islemcli veya normal i7 islemcili olmali pc. Sistem kuruluyor gorusmede donma kasma olmasn diye bu islemcili pc istiyorlar. Digerleri kaldirmiyor
bebisliozlem Rabiiul bebeğim 🤩 inşallah beraber çalışırız bizden dün evrakları istediler, sözleşmeyi attılar bizim kesin galiba 🥰 14′ünde eğitime başlıyoruz ama bana video atmadılar 🙂↕️
bebisliozlem Hayalperest_07 ben bir tek garanti bankasını halledemedim soyadı değişikliğinden dolayı olmadı bankaya gitmem gerekiyor fakat şu an köydeyim 🙁