mommy24 lohusaserbeti nasıl başvurdunuz benimde işe ihtiyacım var evden çalışıyorsanız nasıl oldu yazar mısınız lütfen
muge_anlii Masalikra1 aslında 2 hafta önce başka bir proje için anlaştık ama o proje iptal şimdi de hepsi burada için alındım, evet daha önce bi firmada kısa süreli çağrı merkezinde çalıştım, ama çok da önemli değil bence deneyim
Rabiiul muge_anlii bende başvuru yaptım ertesi gün aradılar eğitim videosu bekliyorum mail üzerinden göndereceklermiş
mutlubibekleyis muge_anlii merhaba ne zaman başvurmuştunuz, bir arkadaşım da başvurdu onu hala aramadılar. en son bir online toplantıya almışlardı sonra dönmediler.
Barbekusos muge_anlii merhaba ben daha önce champs uzerinden değil ama farklı bir firma ile 1.5 yıl home office çalıştım. Ama sahis sirketi artırmalari bana tuhaf geldi. Sizi zaten kendi şirket bunyelerine çalışan olarak alıyorlar neden sizden şirket kurulumu istediler. Hic bir home office işinde duymadım sahis sirketi. Hemen harekete geçmeyin bence. Hayırlı olsun
Rabiiul Barbekusos kendi şirketinde çalışan olarak almıyorlar yönlendirme yapıyorlar sigortasız çalışan olarak çalışıyorlar
Alya-Sena Barbekusos kendi bunyelerinde almiyorlar champs bir araci firma tasoren gibi dusunun. Sizi kurumsal firmalara tasoren olarak yerlestiriyorlar.
Ececiiim muge_anlii şahıs şirketi açılmak istendiğini ilk defa duydum. Bebekle biraz zor oluyor evden çalışmak bir arkadaşımdan biliyorum. Hayırlı olsun🌸
Rabiiul egeeylul evet gönderdim ben başvuru yaptığım gün istediler ertesi gün aradılar şuan mailden eğitim videosu bekliyorum
bebisliozlem Rabiiul bebeğim 🤩 inşallah beraber çalışırız bizden dün evrakları istediler, sözleşmeyi attılar bizim kesin galiba 🥰 14′ünde eğitime başlıyoruz ama bana video atmadılar 🙂↕️
Yasemin29052611 muge_anlii sigortanızı krndiniz ödemek zorunda kalacak mısınız. Sonuçta şirket açıyorsunuz
muge_anlii Yasemin29052611 bugün Türkiye şartlarında şahıs şirketi açmanın bedeli neredeyse 20 25.000 TL ayda en az 8000 TL sigorta yatıracağım ne anladım ben bu işten