Bensuada muge_anlii peşembe günü mülakata girdim. İnsan kaynaklarından aynı gün mesaj geldi dün evraklarımı gönderdim . Pazartesi eğitime başlayacağım
mommy24 Hayalperest_07 ay nerden başvurdunuz bende başvurayım bana link atar mısınız Ya da 0531-246-9395 burdan yazabilir misiniz
Hayalperest_07 Bensuada Siizn baya hızlı ilerlemiş biz bir buçuk aya yakındır bekliyoruz hala eğitim grubuna alınamadık🤦
mommy24 Rabiiul hangi site bebeğim linkini atabilir misiniz ınstadan nasıl başvuru yapılıyor bu arada
Karakiz22 Rabiiul merhaba nasıl başvuru yapa biliriz birde çalışma saatleri nasıl ve ödeme nasıl saat başı ücret alınıyor ? Zahmet olmazsa bilginiz varsa
Rabiiul mommy24 instadsn dm atıyormuşsunuz . Google chams yazın kendi sitesi çıkıyor oradan başvuru yaptım daha işe alınmadım video gönderecekler eğitim için bekliyorum . Çalışma saatleri size kalmış ful ya da part Karakiz22
busealmilanil Alya-Sena part time çalışırken 10 ar dakikadan kac mola hakkı var? Daha doğrusu yemek molası + molalar kac dk veriliyor
Alya-Sena busealmilanil part 1 saat mola var 30 dk yemek molasi 10 ar dk da kisa mola. Ama genelde 30dk +10 dk kullanir herkes mola uretimden sayilmadigi icin.
Bensuada Hayalperest_07 ben başvurumu temmuz ayında yaptım . Yurt dışında ailemin yanına gittiğimde eylülde arandım ama ulaşamamışlar en yakın eğitim birimine alacaklarını söylemişlerdi .
Bensuada Hayalperest_07 umarım en kısa zamanda dönüş alırsınız. Ben çok bekledim sizin sıranızda yakındır emin olun