BengeldimNabersiniz asell13 bıktım çorbası Psikolojim bozuldu yemeği Yeter artık pilavı Hergune yemek bulmak zorunda mıyım salatası
BengeldimNabersiniz MiracAlpinveUmutunAnnesi o gelin pastası her şekilde yapılacak yani 😅 afiyet olsun
MiracAlpinveUmutunAnnesi BengeldimNabersiniz Oo tabi onun anlam ve onemi çok büyük şuanda. Oğluma supriz yapcam cuma gününden beri bekliyorum okula gitti şimdi. Akşam gelince mutlu olsun 😂😂
_tuuggcce_ ikikizuannesi sizin tarifiniz nasıl acaba? Ben bi tane buldum internetten onu yaptım, güzel oldu ama bursa da yediğim gibi değil sanki ya 🙂↔️
Rez asell13 regl oldum, hiç halim yok, kızım ve oğlum gözümün içine bakıyorlar; şükür kahvaltı Faslı’nı geçtik:)) öğlen yemekleri de var, akşama da anneme mi atsam kendimi diyorum , eşim şehir dışında , kararsızım
dilara_0 MiracAlpinveUmutunAnnesi çok güzel bı tarif çok yaparım kakaolusu da sadesi da ayrı ayrı tadlari harikaa 😽 Süt ürünlerine karşı alerji diyeti uyguluyorum aklım gidiyor içim eriyor yiyemiyorum diye 🥲 Afiyet olsun sizee
elisa2705 ikikizuannesi Aa ne güzel biizmki 27 mayıs ikizler kızı cok zor bi karakter sizin elisanızda öle mi 😃💕
dilara_0 MiracAlpinveUmutunAnnesi Aa estağfurullah lafı bile olmaz. Evladım söz konusu mecburum yani dizlik değildi 🥰
ikikizuannesi elisa2705 üf üf hemde ne zor. Deliriyorum resmen karşısında yaptığı tek şey göz devirmek 😬
Birdunyabircennetannesi asell13 Bu kadar şeyleri bebe varken nasıl yapıyorsunuz yahu helal olsun valla Şehriye çorbası Biber dolması Cacık Biber dolması almış başını gidiyor 90₺ ne yahu😅
asell13 Birdunyabircennetannesi çoğu buzlukta hazırdı çıkardım pişirdim kek salatayı falan yaptım. Atak zamanı hiç bişe yapamıyorum bu aralar çok şükür gündüz uyuyor o arada yapabiliyorum