asell13 defnemomm_ hep değil ama bizim oluyor genelde hiç bişe yoksa pastaneden alıyoruz oğlum dayanmıyor 😂
asell13 Dedektifgadget annemler veya konşum geldikçe yapıp atıyorum hemen bi türlü toparlanamadım derin dondurucu almayı düşünüyorum daha fazla stok yapabilmek için 😅
Dedektifgadget asell13 ay yerim olsa alırdım derin dondurucu koyardım ne var ne Yok aşırı pratik oluyor
asell13 Dedektifgadget evet ya bütün gün sabah kahvaltı okullunun beslenmesi akşama yemek bide bebişde arkadan geliyor onada ek gıda merasimi başlayacak 😅 nerdeyse tüm gün mutfaktayız
Baklavanida asell13 dünden karnıyarık pilav cacık var Yanına kıymalı makarna😅 Çok çeşit nasıl yapıyorsunuz bitmiyor bizde 😅
asell13 Baklavanida çok az yapıyorum böyle çeşit yapınca 2 eltimde var aile aprt onlarada birer tabak verdim mi bitiyor zaten
Damla_eflin asell13 Ben Etli Patates Yemeği Yayla çorbası Pirinç pilavı Salata Yapacağım💗 İçli köfte aşırı severim ve yaparimda Sizede afiyet olsun💗
Minnakordek asell13 biber dolması sadece 🤣 kaburgali yaparım bol ekşili zaten tek başına teterli oluyor belki bı yoğurt turşu olur