_tuuggcce_ asell13 valla uyumlu mu birbirine bilmem ama bugün lahana sarmam var. Yanına mercimek çorbası yapacağım. Bir de süt helvası yapmayı denicem. Evde hiç yapmadım bakalım nasıl olacak 🤣
rabiab Karnı yarık ve bulgur pilavı yapıcam, ıspanak çorbası dünden vardı. Yanına cacık veya salata. Tatlı da sütlaç yapmayı düşünüyorum.
asell13 Dedektifgadget kız hazır buzluktan çıkardım kızımı uyutup keki ve patates salatasını yapacam sadece o kadarınıda yaparım yani 😅
Gzdnr17 asell13 ıspanak yemeği Erişte yoğurt 🤩 2 yaş ikizlerim var maşallah yemek seçmiyorlar o yüzden kafam rahat oluyor
asell13 Gzdnr17 maşallah maşallah🧿🧿 benimde oğlum öyle yemeyi seviyor zorlanmıyorum fazla ama istekleri çok oluyor bazrn 😅
Sunam defnemomm_ aklımda net olan tek yemek tavuk haşlama eşim gececi oğlumla tekiz ama ne yapıcam bilmiyorum
prens_prensesannesi asell13 Yayla çorbası Fırında patatesli kanat Pirinç pilavı Salata Burma kadayıf Bugün menüm bu şekilde Sizede afiyet olsun canım 💖
defnemomm_ Hanımlar ya okudum da tek tek menülerinizi, bir şey dicem hep tatlınız da oluyor mu evde yaaa :(
asell13 defnemomm_ hep değil ama bizim oluyor genelde hiç bişe yoksa pastaneden alıyoruz oğlum dayanmıyor 😂