Nur3961 asell13 karışık dolma yaprak sarma Şehriyeli yeşil mercimekli terbiyeli çorba Salata Tatlı yapmiyorum kilo aliyoruz ben değil de eşim 😂😂😂
asell13 Nur3961 bugün genel bi sarma dolma var menülerde 😅 kiloyu hiç deme sanki 45 kiloymuşum gibi takılıyorum ben bozuntuya vermiyorum 🤪😂😂
asell13 Birdunyabircennetannesi çoğu buzlukta hazırdı çıkardım pişirdim kek salatayı falan yaptım. Atak zamanı hiç bişe yapamıyorum bu aralar çok şükür gündüz uyuyor o arada yapabiliyorum
kbraalparslann asell13 Ispanak yemeği Kremalı makarna Kaşık Salata Tatlı ne yapsam bilmiyorum gönlümden geçen sütlaç ama evleri temizledim hiç halim yok , ıspanaklar sirkeli suda bekliyor belki bir can gelir kalkar yaparım 😝
rabiacaaaa 6 aylık oğluma kabak havuç patates rendeleyip çorba yaptım Kndime mantı yaptım eşim yemiyor Eşime de etli sulu patates yemegi yaptım oğlum durursa belki yanina azda pilav yaparım
Mikoiledikonunannesi asell13 yaaa böyle bir tabağa çok ihtiyacım vardı😄afiyet olsun . Zahmet olmasa isterim içli köftenin tarifini❤️
Mikoiledikonunannesi asell13 ayy çok teşekkür ederim ❤️ olur tabikide . İç harcını felan yapabiliyorum hamuru ve şeklinde sıkınti yasiyorum. Oğlumda o kadar seviyor.😄