balbebeginannesii okaliptus09 üstte kalsın ilk defa duyuyorum böyle biseyi umarım yardımcı olan birisi cıkar
pasaklisinkukuli okaliptus09 foto atar mısınız yüzü görünmeden dönerin yerine bakmak lazım eşimin de gülü var önünde
okaliptus09 okaliptus09 sola tarasamda sağa tarasamda iki dakka geçmeden saç bu hale geliyor anca fön veya saç şekillendirici kullanınca biraz düzeliyor
okaliptus09 okaliptus09 gülün olduğu tarafa tarasam orası kısa yamul kesilmiş gibi duruyor. Diğer tarafa tarasam alnının solu çok açık diğer taraf kahkül gibi biçimsiz duruyor :(
merve_betul okaliptus09 benim yeğenim de kuzenim de saçı böyle büyüdükçe saçları kalinlastikca gidiyo sanki
pasaklisinkukuli okaliptus09 aynı eşimin de böyle o yanları cok kısa ortayı da 3 numara yapıyor uzun olmayınca belli olmuyo ezel de ki 8 karekteri gibi düşünün
gencmom_ okaliptus09 bende var kuzenimde var erkek dayımda var kardeşimde var hatta annemde var Çözümün bulamadık Ama dalga geçilecek bişey değil gönlünü rahat tut
okaliptus09 gencmom_ yukarda resim ekledim saç çok biçimsiz duruyor kısa kestirsem dik dik duruyor uzatsam şekilsiz duruyor sizde öyle değil mi dayınızın falan traş şekli nasıl
gencmom_ okaliptus09 aynı şekil canım Oğlunuzla Benim saçımda kıvrımlı saç yok açık bir yeri Çok şey denedik olmadı asla çıkmadı ordan Gül deriz biz ona dur bakim resim var mı eğer varsa atarım
okaliptus09 gencmom_ pasaklisinkukuli o kadar kısa kestirmedim şimdiki halinden biraz kısa yapınca o saç daha dik oluyo kısa olduğu için hiç şekil verilmiyo. O kadar kısaya denemek için cesaret edebilir miyim bilmiyorum :(
okaliptus09 merve_betul bi çaresi olsa da yaptırsam keşke. Çocuklar acımasız okulda dalga geçerler elimden bişey gelmez diye üzülüyorum herkes traş olunca mis gibi gezer bizimki tam tersi :(
zeynep22e Benim oğlumda da aynı şekilde var 2 .5 yaşında kısa olunca daha çok belli oluyor bende önlerini iyice uzattım şelikillendiriyorum Gül’ün dönüş yerine doğru azda olsa düzgün duruyor
okaliptus09 zeynep22e yüzü görünmeden foto ekler misiniz. Dönerim olduğu yere doğru yarayı sabitlerinde güzel oluyor ama diğer tarafa doğru yapınca saçı ortadan ayırmış gibi oluyor bide tek taraftan gözlerinin oraya doğru aşşaya iniyor saçlar yine biçimsiz duruyor
zeynep22e okaliptus09 bu model kestiriyorum olduğu yöne tarıyorum tam ortada bizim saç gülü böyle olunca biraz düzgün duruyor