okaliptus09 zeynep22e yüzü görünmeden foto ekler misiniz. Dönerim olduğu yere doğru yarayı sabitlerinde güzel oluyor ama diğer tarafa doğru yapınca saçı ortadan ayırmış gibi oluyor bide tek taraftan gözlerinin oraya doğru aşşaya iniyor saçlar yine biçimsiz duruyor
zeynep22e okaliptus09 bu model kestiriyorum olduğu yöne tarıyorum tam ortada bizim saç gülü böyle olunca biraz düzgün duruyor
okaliptus09 zeynep22e berber es kaza kısa keserse zaten yandık kısa saç daha dik duruyo şekil almıyo uzunken daha iyi ama sabah bi uyanıyoruz saç gülü olan yer havaya kalkmış artık tik oldu bende yakında yanımda tarakla gezidem :)
zeynep22e okaliptus09 kısa sıkıntı bende yanlar kötü olmuştu kabarıyordu sadece önü uzun bırakıp tarıyorum çıkarken dışarı 😁
sirinpatates okaliptus09 maalesef bunun bi çözümü yok sürekli kısa tras yapacaksınız hani böyle hafif dikili gibi saç oluyor ya o şekil anca öyle kurtarır kardeşimizde böyle ama bu kadar değil bende de var mesela kahkul yaptığım zaman o kısım ayrı duruyor fönle kapatıyorum yan perçem hiç yapamıyorum sac yapısıyla ilgili düzeleceğini sanmıyorum
okaliptus09 sirinpatates kısa olunca saha kötü tek o taraf dik duruyor diğer taraf da tam tersi. Rabbim daha büyük dert vermesin ama baya takıyorum bu duruma maalesef bi çözümü de yok. Artık biraz daha büyüdüğünde sürekli eliyle düzeltir başka türlüsü olmaz çünkü
yalaz6 okaliptus09 hee bunun adı inattır bizde geçmez düzelmez kısa kestirince çok göze batmaz ama orda yani hep inat saç gülü diye ya da döneri döneli diye arkadaki noktaya derler genelde
okaliptus09 yalaz6 arkada değil saçının ön kısmında var orası sanki başka cumhuriyet tüm saçlardan ayrı yukarı kalkıyor saç da fazlasıyla biçimsiz ve boşluklu duruyor hatta bazıları çocuk makasla saçın o kısmını kesmiş sanıyor kimisi de ne biçim bi berbere götürmüşsünüz diyor bizi anlayan yok bende haliyle rahatsız oluyorum baya taktım kafaya :(
yalaz6 okaliptus09 onlar inatlı saç görmemiş kesimdir takmayın bence. Arkadaşımın oğlunda sizin oğlunuzda olduğu gibi hem sağda hem de solda olmak üzere iki tane var saçın ortası kahkül gibi duruyordu şu an kısa kullanıyor.
ilaxidexi okaliptus09 banyo sonrası dönen saçı diğer tarafa doğru tel tokayla yapıştırsanız acaba etkisi olur mu, 2-3 defa da çözülür belki
Duriskonunannesiii okaliptus09 benim de var saçımın önünde ,Allahtan kadın olduğum için uzun saçta belli olmuyor ,kısa veya kakul kestirince ordan kalkiyor o saç cocuklugumdan beri sinir olurum , bir çözümü olduğunu duymadim hiç
okaliptus09 Duriskonunannesiii erkek çocukta maalesef çok belli oluyor hatta oğlum için baya uzun modellere de baktım ama yakışır mı nasıl olmalı karar veremedim
syldz61 okaliptus09 konuyla ilgili yorum ararken fotoğrafa denk geldim iki buçuk aylık bebeğim aynı bu şekilde demek ki geleceği de böyle olacak 😁😁 çaresi yok sanırım 😁