BalkizimBaloglum2 Yagla tuzla mısırı kavururum aynı pilav yapar gibi iyice beyazlayinca rengi üzerine kağıt havlu kapatırım orta ateşte patlamaya bırakırım çok gevrek olur bu şekilde
Poymom1 Toz biber yakışıyor bence 😂 aliminyum temcerede yapınca daha bi güzel oluyor, mısırlar patlamaya baslayınca altını kısarım tencerenin kapağına da gazete veya havlu kağıt sererim temizlemesi kolay olsun ve fazla yağı çeksin diye
Ballilokmam11 Boysmomy patlamaya başlayana kadar kapağı açık kalır ne zaman patlamaya başladı o zaman kapatirim onda da kağıt havlu kapatırım
Minel-inannesi Boysmomy ah uleyn eskiden buralar dutluktu, ne muhabbetler ne goygoylar… Simdi misiri nasil patlatiyoz🤣🤣tencereyi iyice ısıttıktan sonra yagini katiyorum ben tencereye.
Minel-inannesi Boysmomy cay iciyorum, yaninda bisi yok. 2.bardak icin mutfaga gittigimde patlatsammi yoksa saat gec oldu otur asagi yeme diye kendimi frenlesemmi diye kararsizim🤣🤣